Sadakatsiz 6. Bölüm İzle

Sadakatsiz 6. Bölüm İzle
Sadakatsiz son bölümünde ''tüm gerçekler ortaya çıkıyor.'' 11 Kasım Çarşamba günü yayınlanan Sadakatsiz 6. bölüm detayları haberimizde!

Medyapım imzasıyla Kanal D'de yayınlanan, yayınlandığı ilk günden buyana reyting listelerini birinci sırada tamamlayan Sadakatsiz 11 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde neler olacak? Sadakatsiz 6. bölüm özeti ve tekrar izlemek isteyenler için ilgili bölüm haberimizde!

SADAKATSİZ 6. BÖLÜM İZLE

Senaryosu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk gibi başarılı ellerin kaleminden ekrana uyarlanan Sadakatsiz her Çarşamba saat 20:00'da Kanal D'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler "https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz" adresinden izleyebilir.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çevresindeki herkesin kendisine yalan söylemesinden sıkılan Asya, herkesi şaşkına çeviren planını hayata geçirir. Volkan'ın Derin ile kendisini aldattığından emin olan ancak büyük bir kanıta ihtiyaç duyan Asya bu defa kararlıdır. Derin'in ailesiyle birlikte bir yemek organize eder ancak bu organizasyondan kimsenin haberi yoktur. Asya ve Volkan'ı davetsiz kapılarında gören Gönül pot kırmaz ve hemen akşam yemeği hazırlatır. Yemekte Volkan'ın kızları Derin ile kendisini iki yıldır aldattığını söyler. Peki tanıtımda gösterilenler Asya'nın hayali mi? Yoksa Asya, Derin'in ailesine tüm gerçekleri açıklıyor mu?

Sadakatsiz her Çarşamba saat 20:00'da Kanal D'de!

 

11-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler