Hilal Özdemir Yardım Almak İçin Kızılay’a Başvurdu!

Hilal Özdemir Yardım Almak İçin Kızılay’a Başvurdu!
Ünlü türkücü Hilal Özdemir katıldığı bir televizyon programında gözyaşları içinde zor günler geçirdiğini ifade etti. Hilal Özdemir yardım için Kızılay’a başvurduğunu söyledi.

İnsanlar ünlülerin hiç derdi yok sanırlar. Sokaktaki insan için televizyonda gördüğü, magazin basının da ya da sosyal medyada sıklıkla yer alan tanınmış yüzlerin özellikle maddi anlamada sıkıntısının olmadığı düşünülür. Ancak çoğu zaman gerçek hiçte böyle değildir. Ucu ucuna yaşayan pek çok ünlü vardır. Ancak insanlar bunu çok bilmezler. Geçtiğimiz gün bir televizyon kanalında katıldığı bir canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan şarkıcı Hilal Özdemir gözyaşları eşliğinde özellikle çocuklarına bakabilmek için neler yaptığını açıkladı. Hatta Türkücü Hilal Özdemir çocuklarına bakabilmek için Kızılay’a bile başvurduğunu ifade etti. İşte detaylar!

Türkücü Hilal Özdemir Gözyaşlarına Boğuldu!

Güzel sesiyle Türk halk Müziği ve Türk sanat Müziği parçaları seslendiren şarkıcı Hilal Özdemir zor zamanlar geçirdiğini katıldığı canlı yayında anlattı. Hilal Özdemir gözyaşları arasında çocuklarına bakabilmek için çabaladığını ve ayakta kalmaya çalıştığını ifade ederken boşandığı eşi oyuncu Hazım Körmükçü’den herhangi bir destek göremediğini de iddia etti. Hilal Özdemir zor günler geçirdiğini anlatırken “Kızılay’a başvurdum, yardım eli geldi ama erzak 10 gün yetti. Evde hiçbir şey kalmamıştı, mahalle muhtarına başvurdum. Hayatın gerçeği bu. Sanatçı olmam rahat geçindiğim anlamına gelmiyor. Allah devletimizden razı olsun” ifadelerini kullandı. Hilal Özdemir eşiyle ilgili durumu değerlendirirken de “bu pandemi sürecinde çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Kiramı ödeyemiyorum. Bayrama erzak alarak girdim. Çocuklarımın babası ortada yok hiçbir şekilde. Bu çocuklar ağaç kabuğundan mı çıktılar? Neden aramıyor sormuyor? 5 aydır nafaka ödemiyor, ortada yok” ifadelerini kullandı.

Ayakta Durmaya Çalışıyorum!

Hilal Özdemir katıldığı canlı yayında gözyaşlarına hakim olamazken sık sık eski eşi oyuncu Hazım Körmükçü’nün kendisine herhangi bir şekilde destek olmadığını iddia etti ve özellikle son beş aydır nafakasını dahi ödemediğini dile getirdi. Özdemir, “özel hayatımla gündeme gelmeyi seven bir insan değilim. Ama karşı taraftan bu saygıyı görmedim. En azından çocuklarımın nafakasını ödeseydi meşgul etmezdim sizleri” diye konuşurken “ben onurumla çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum, ayakta durmaya çalışıyorum. Ben bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Hilal Özdemir’in eski eşi iddialara konu olan hazım Körmükçü’den ise şimdilik bir açıklama gelmedi.

23-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar