Şampiyon 19. Bölüm izle!

Şampiyon 19. Bölüm izle!
Şampiyon 19. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Serhat, boşanma kararından vazgeçecek mi, organizasyonlar Fırat'a bir fırsat daha verecekler mi?

TRT1'in pazar günlerine imza atan dizisi Şampiyon 19. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Yiğeninin kaçırılmasından kendini sorumlu tutan Serhat, boşanma kararından vazgeçecek mi, organizasyonlar Fırat'a bir fırsat daha verecekler mi? Fırat, kaçırılan Elif'e ulaşabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 2 Şubat Cumartesi günü Şampiyon yeni bölümünde. Şampiyon son bölümünde neler yaşanmıştı ve 19. yeni bölümünde neler oluyor? Şimdi detaylar.

Şampiyon 19. Bölüm izle!

Erken final yapacak denirken reytinglerde başarı çıtasını yakalayan ve 19. bölüm itibariyle en çok izlenen dizilerden olmayı başaran Şampiyon, TRT1'in iddialı dizilerinden olmayı sürdürüyor. Heyecan temposunun hiç dinmediği dizide kaçırılan Elif, yerini Fırat'a bildirmeyi başarıyor. Organizasyonlardan maç alamayan Fırat, ummadığı bir teklif alınca ne yapacak? 19. Bölümüyle Şampiyon 2 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 20.00'de TRT1'de.

Şampiyon 19. Bölümde neler oluyor?

Fırat'ın son anda yetişmesiyle kar maskeli adamların elinden kurtulan Elif, onu kaçırmak isteyenleri kim olduğunu bilmemektedir. Elif'e güvenmeyen Suna, onun gizlediği bir şeyler olduğunu Fırat'a söyler. Olanlardan dolayı suçluluk duyan Mücella, son çare olarak Serhat ile konuşur. Ancak Serhat boşanma kararından vazgeçmeyi düşünmemektedir. O sırada yaptğı maçla büyük ses getiren Kerem'e Tansel yeni bir maç ayarlamaya çalışır ve beklemediği bir teklif alır. Bu sırada Şahin'in artık boks yapamayacağını ona nasıl söyleyeceğini düşünen Zafer ikilemde kalmıştır. En iyisi bunu Fırat'a söyletmektir. Gerçeği Fırat'tan öğrenen Şahin tek kelimeyle yıkılır. Derviş Aladağlı'nın cezaevinde ölümü herkesi şok eder. Fırat'a yeni bir maç ayarlamaya çalışan Zafer'e organizasyon sahipleri olumlu bir cevap vermez. Tam pes edecekleri anda hiç beklenmedik bir maç teklifi gelir. Bu teklife Fırat'ın cevabını izleyiciler bu akşam Şampiyon 19. bölümünde öğrenebilecekler. Elif'i kaçıramayan kar maskeli adamlar sonunda bir yolunu Elif'i kaçırmayı başarırlar. Elif ise bir fırsatını bulup kaçırıldığı yerin konumunu Fırat'a gönderir. Keyifli seyirler!

Şampiyon son bölümde neler oldu?

Derviş'in adamları Güneş'i kaçırmışlar ve kendilerini takip eden Fırat'tan kurtulmuşlardı. Yeğenine sahip çıkamayan Serhat vicdan azabı çeker. Fırat ve Zafer, Güneş'i kaçıran Derviş'in peşine düşer. Güneş'i kurtarma operasyonuna Zafer'in ekibi de dahil olur. Mücella'nın Güneş'in yerini söylemesi ipleri kopma noktasına getirir ve Serhat boşanmaya karar verir. Olanları duyan Suna, Tansel'e yalvararak bir an önce Derviş'i bulmasını ister. Tansel, Derviş'i bulmak için Suna'nın kendisine geri dönmesini şart koşar. Güneş'in yeri öğrenilir ve Fırat'la Elif onu almaya gider. Yeri polis tarafından tespit edilen ve kapana kısılan Derviş, Güneş'i de yanına alarak helikoptere yönelir. Maksadı çocukla birlikte Bulgaristan'a kaçmaktır ama uvaffak olmaz. Selvi ile nişanlanacak olan Zafer, nişan yüzüklerini kaybedince Fırat'tan yardım ister. Kerem'in Şeref ile kendisi için maça çıkacağını öğrenen Şahin onu bu maçta yalnız bırakmaz.

02-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler