Şampiyon 31. Bölüm izle

Şampiyon 31. Bölüm izle
TRT 1'de yayınlanan Şampiyon 23 Temmuz Perşembe akşamı 31. yeni bölümüyle ekrana geldi. Şampiyon 31. bölümünde neler olacak?

Şampiyon 31. bölüm izle! BSK Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan Şampiyon dizisi 23 Temmuz Perşembe akşamı 31. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Fırat ve ailesi Güneş'in ani hastalığı ile büyük bir şok yaşayacak. Çok zor kararların eşiğinde kalan Fırat'ın neler yapacağı ise merakla izlenecek. Şampiyon son bölüm tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir, dizide bu hafta yaşananları öğrenmek için özet kısmına göz atabilirsiniz.

ŞAMPİYON 31. BÖLÜM ÖZETİ

Fırat ve ailesi Güneş'in ani rahatsızlığıyla büyük bir şok yaşayacaklar. Hemen tedavisine başlanan Güneş'in rahatsızlığı Fırat ve ailesinin eskisi gibi birlikte olmasını sağlamış ve herkes uygun dokunun bulunabilmesi için donör olmuştur. Fırat ve ailesi hastaneden döndüklerinde evlerinin dağıtıldığını görür. Tansel'in yaptığı çok geçmeden anlaşılır. Güneş'in evin halini görüp etkilenmemesi için hemen el birliğiyle evi toplarlar. 

Oğlunun hastalığıyla hayatı alt üst olan Fırat'a hiç beklemediği bir haber gelir. WBC'de Dünya Şampiyonu İrlanda asıllı İngiliz boksör Sean McVardy'den maç teklifi gelir. Herkes bu teklif karşısında büyük sevinç duyarken Fırat'ın tek düşüncesi oğludur.

Öte yandan hastaneden sevindiren haber gelir. Suna aileye mutlu haber verir. Güneş için gerekli olan doku babası Fırat tarafından uyumlu çıkmıştır. Mutlu haberi alan Fırat'ı zor bir karar beklemektedir. Ya oğlunun hayatını kurtaracak ya da hayatının maçına çıkacaktır. Fırat hiç düşünmeden maç teklifini reddeder ve oğlu için harekete geçer. Ameliyat günü Fırat'ı ve aileyi kötü bir sürpriz beklemektedir.

ŞAMPİYON 30. BÖLÜM ÖZETİ

Suna ve Fırat'ın evlilik kararı alması herkesi mutlu ederken çok sevdiği Suna’nın annesinin yerini alacağı düşüncesi Güneş’i rahatsız eder. Diğer yandan babasını kaybedeceğini düşünerek üzülen, kıskana hatta onu kaybetmekten korkan Güneş, iyice içine kapanır ve hastalığı nükseder. Diğer taraftan Suna’yı deliler gibi isteyen ve Fırat'la evlilik kararını öğrenen Tansel, çıldırır. Tek çaresi Fırat'ı doğal bir şekilde ortadan kaldırmaktır. Bunun için “etkili bir plan” yapar. Bakalım her seferinde planları ters yüz olan Tansel bu sefer başarılı olabilecek mi? Nesli’den yardım isteyen Fırat, Selvi ve Zafer’i barıştırabilecek mi? Bu ve hepsi 16 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 20.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek Şampiyon 30. Son bölümünde. Keyifli seyirler

Şampiyon her Perşembe saat 20:00'da TRT 1'de!

23-07-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler