Şampiyon 32. Bölüm İzle!

Şampiyon 32. Bölüm İzle!
Şampiyon 32. Bölüm İzle; 30 Temmuz Perşembe akşamı TRT 1’de ekrana gelecek olan Şampiyon Dizisinin yeni ve son bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Şampiyon 32. Bölüm İzle; Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve başrollerinde Tolgahan sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan, Erkan Avcı ve Emir Özyakışır gibi oyuncuların yer aldığı Şampiyon dizisi bu akşam 32. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Büyük umutlarla başlamasına rağmen bir türlü istenilen verimin alınamadığı Şampiyon dizisi reytinglerde istenilen oranları tutturamadı ve sezon sonunda final kararı alındı. Daha önce de pek çok oyuncusunu bir bir hikayeden çıkaran dizi son haftalara girilirken hikayeyi toparlama ve final yapma niyetinde. Perşembe akşamlarının alternatif dizisi olan Şampiyon’un 32. Bölümünü tek parça izlemek için tıklayın.

Şampiyon Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında sezon başında başlayan ve BSK Yapım tarafından hazırlanan şampiyon reytinglerle bir türlü barışamadı ve final kararı alındı. Dizinin son bölümleri ekrana gelirken son olarak yayınlanan 31. Bölümde Fırat’ın oğlu Güneş yaşamla ölüm arasında kalmıştı. Hayatındaki en büyük maçına çıkma planları yapan Fırat ise oğlu güneş ile çıkacağı maç arasında kalmış ancak hiç düşünmeden olunun hayatını seçmiştir. Ancak finalde Güneş ve Fırat hiç beklemedikleri bir durumla sarsılmışlardır. Tansel’in saldırısına maruz kalan Fırat vurulmuş ve kanlar içinde yerde kalmıştır.

Şampiyon 32. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1’in sevilen dizilerinden Şampiyon’un 32. Bölümünde Tansel’in saldırısından yaralı kurtulan Fırat acil olarak ameliyata alınmak istenir ancak Fırat kararını vermiştir. Oğlu Güneş’e gereken karaciğer’i verecektir. Ancak bu durumda Fırat’ın salığı tehlikeye girecektir. Fırat kararlıdır ancak son kararı Suna verir. Güneş ve Fırat baba ve oğul birlikte ameliyata alınırlar. Fırat Güneş’e gereken karaciğeri verebilecek midir? Fırat ve Güneş hastaneden sağ çıkabilecekler midir? Öbür taraftan Fırat hayatının maçı olduğuna inandığı maça çıkabilecek midir? Güneş’e nakledilen karaciğer uyumlu olacak mıdır? Tüm bunlar yaşanırken Fırat’tan intikam almak isteyen Tansel’in son planı ise herkesi dehşete düşürür. Tansel Güneş ve Kerem’i öldürecektir. Tansel planını hayata geçirerek Güneş’i öldürebilecek midir? Tüm bunlar ve daha fazlasının cevabı bu akşam TRT 1’de saat 20.00’da ekrana gelecek Şampiyon’un 32. Bölümünde yanıt buluyor.

Şampiyon dizisinin 32. Bölümünü tek parça izlemek ve finale giden diziyle ilgili gelişmeleri takip edebilmek için canlitv.com adresini takip edin.

30-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar