Şarkıcı Alya Hangi Dizide Rol Alıyor?

Şarkıcı Alya Hangi Dizide Rol Alıyor?
Ekranların sevilen dizilerinden biri olan ve bu sezon final yapacak kanal D’nin başarılı dizisi Camdaki Kız’ın kadrosuna Şarkıcı Alya Laz Kızı olarak katıldı.

Bu sezon son sezonuyla ekranlara gelen ve yakında final yaparak ekranlara veda edecek olan Camdaki Kız final için hikayesini toparlamaya başladı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden OGM Pictures tarafından hazırlanan ve üç sezondur Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan başarılı dizi seyircinin sevdiği yapımlar arasında yer alıyordu. Üç sezon boyunca Perşembe akşamlarının en çok izlenen ilk üç yapım arasında yer alan dizi bir kadın ve bir erkeğin evliliklerini ve geçmişleriyle hesaplaşmalarını konu alıyor. Dram ve gerilim türünde ele alınan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in yer aldığı dizinin yayınlanacak yeni bölümünde ünlü bir şarkıcı yer alacak. Aynı zamanda oyunculuğu ile de bilinen ünlü şarkıcı Alya Camdaki Kız’ın yeni bölümünde Laz Kızı karakterine hayat verecek.

Laz Kızı Alya

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve üç sezondur Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları seyirciyle buluşan başarılı ve sevilen dizi Camdaki Kız için final tarihi yaklaşıyor. Başarılı bir dönem sonunda ekranlara veda edecek dizinin kadrosuna son olarak dizide Laz Kızı karakterine hayat verecek olan şarkıcı Alya katıldı. Laz Kızı karakteri dizide Hayri’nin katili olarak yer alacak. Ağzı bozuk, belalı bir karakter olan ve beraber olduğu Hayri’yi Nalan ve Türkan’dan ayrılması için zorlayan Laz Kızı bunun gerçekleşmemesi üzerine Hayri’yi silahla vurarak öldürecektir. Laz Kızı karakterini aynı zamanda şarkıcı olarak da tanınan ve sevilen oyuncu Alya canlandıracak.

Alya Kimdir?

13 Temmuz 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve gençlerin çok sevdiği şarkıcılardan olan Alya ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar bölümünde tamamlamıştır. Alya akademik eğitiminin yanında klasik müzik ve flüt eğitimi de almıştır. Amerika’da eğitim alan ve daha sonra Türkiye’ye dönen genç isim özellikle Gücün Varsa adlı şarkısıyla çok tanınmıştır. Özellikle genç kitle tarafından sevilen şarkıcı aynı zamanda oyunculukta yapmaktadır. Camdaki Kız Alya’nın profesyonel olarak ilk ekran tecrübesi olacaktır.

27-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar