Savaşçı 101. bölüm izle

Savaşçı 101. bölüm izle
Savaşçı 101. bölüm izle! 17 Nisan Cumartesi Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinde neler oldu? Savaşçı son bölüm ve bölüm detayları haberimizde!

Yapım şirketinin yaşadığı maddi problemlerden dolayı ekranlara bir süre ara vermek zorunda kalan, oyuncu kadrosunda ciddi değişiklilerin yaşadığı Fox TV dizisi Savaşçı 17 Nisan Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Kılıç Timi, Haydar Bozkurt komutasında yeniden kurulmuş ve görev arkadaşlarını şehit eden teröristlerden intikam almak üzere göreve çıkmıştı. Peki Savaşçı'nın bu hafta yayınlanan bölümünde hangi gelişmelere yer verildi? Savaşçı yeni bölüm izlemek ve bölüm detaylarını öğrenmek için ayrıntılar haberimizde!

SAVAŞÇI 101. BÖLÜM İZLE

Dizinin yeni bölümünü izleyemeyen veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler Savaşçı 101. bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışıyor. Savaşçı son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri haberimizin devamında öğrenebilirsiniz.

SAVAŞÇI YENİ BÖLÜM İZLE

Albay Oktay Göktürk hain mi?

General Ahmet Kutalmış ve Albay İbrahim Kopuz karargaha gelen bomba bir istihbaratla büyük bir şok yaşarlar. İstihbarat Türk Özel Kuvvetler'in en önemli subaylarından biri olan Albay Oktay Göktürk'ün teröristlerin yanında olduğudur. Kutalmış ve Kopuz gelen istihbarata inanmak istemese de gelişen yeni olaylar Oktay Göktürk'ün hain olma ihtimalini artırmaktadır.

General Ahmet Kutalmış ve Albay İbrahim Kopuz, Oktay Göktürk hakkında yaşananlara inanmak istemese de karargaha gelen yeni bir istihbaratla yeni göreve hazırlanmaları gerekmektedir. Kılıç Timi görev için hemen hazırlanır. Operasyon anında Yüzbaşı Haydar'ın dikkatini çeken önemli bir ayrıntı olayların seyrini değiştirecek ve Kılıç Timi yine büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır.

SAVAŞÇI'DA GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Silah arkadaşlarını operasyon sırasında şehit veren Kılıç Timi yeniden Yüzbaşı Haydar Bozkurt komutasında kuruldu ve arkadaşlarının intikamını almak üzere harekete geçti. Albay Oktay Göktürk'ün bir suikast düzenlediğine dair gelen istihbarat karargahta şok etkisi yarattı ancak sonrasında yaşanan gelişmeler kafaları iyice karıştırdı. Kopuz Albay gerçekleri gün yüzüne çıkarmak üzere Kılıç Timi'ni Haydar Bozkurt komutasında harekete geçirdi. Albay Oktay Göktürk hain mi? Merak edilen tüm gelişmeler dizinin Cuma akşamı yayınlanan bölümünde netlik kazanacak.

Savaşçı 17 Nisan Cumartesi saat 20:00'de Fox TV'de!

 

 

 

17-04-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler