Şeyma Subaşı hamile mi? Beklenen açıklama geldi!

Şeyma Subaşı hamile mi? Beklenen açıklama geldi!
Şeyma Subaşı hamile mi? Beklenen açıklama geldi! Şeyma Subaşı kimdir? Şeyma Subaşı hamile. Şeyma Subaşı evleniyor. Şeyma Subaşı.

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı hamile mi? Şeyma Subaşı hamile mi? Beklenen açıklama geldi! Şeyma Subaşı hamile mi? Acun Ilıcalı'nın eski sevgilisi Şeyma Subaşı hamile iddiası doğru mu? Şeyma Subaşı' ndan hamilelik açıklaması. Şeyma Subaşı sevgilisi kim? Şeyma Subaşı kimdir? Acun Ilıcalı'nın sevgilisi kimdir?

Şeyma Subaşı hamile mi? Beklenen açıklama geldi!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sık sık paylaştığı fotoğraflar ile magazin gündemine oturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisi ile çekildiği fotoğrafını paylaşan Şeyma Subaşı' nın eli ile göbeğini sakladığını gören takipçileri hamile iddialarını öne sürmüştü. Eli karnında çekildiği fotoğrafını paylaşan Şeyma Subaşı hamile mi? iddialarına Şeyma Subaşı' ndan yanıt gecikmedi. Ünlü fenomenin takipçileri hamile iddialarını öne sürerken, karnında bebeği ile gelin olacağını konuştular. Ancak sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı hamilelik iddialarına son verecek bir açıklama yaptı. 

Uzun bir süre boyunca ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile birlikteliklerini sürdüren Şeyma Subaşı'nın bu birliktelikten bir kızı olmuştu. Ardından yollarını ayıran ikili kısa bir süre sonra başka aşklara yelken açmışlardı. Mısırlı sevgilisi ile birlikte sık sık sosyal medyada boy gösteren Şeyma Subaşı ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Eli karnında fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı'na hamile olup olmadığı soruldu. Sayısız yorum alan paylaşımın ardından Şeyma Subaşı'ndan yanıt gecikmedi. 
Hamilelik sorularına yanıt veren sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, 'Bugün sağlıklı besleneyim... Sonra karnım falan çıkar Türk basını yine bilmiş bilmiş haber yapar' sözlerini kullanarak hamile olmadığını belirtti.

Evlilik açıklaması yapmıştı!

Şeyma Subaşı evlilik haberlerine yönelik, 'Tam evleniyorum demeyeyim ama. İsteme gibi olmadı tabii ki. Aileyle İstanbul'a geldiğimiz zaman tanıştırmak istedik. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu. E tabii ki sormadı ama o yola gittiği için öyle oldu. Henüz evlilik teklifi etmedi. Ama evlenmeyi konuştuk. 3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun' sözlerini kullanmıştı.

02-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar