Son Yaz sezon finaline iki şok ayrılıkla gidiyor

Son Yaz sezon finaline iki şok ayrılıkla gidiyor
Sezonun en başarılı dizilerinden biri olan Son Yaz sezon finali yapıyor. Son Yaz sezon finaline giderken oyuncu kadrosunda da değişiklik olacak. İşte Son Yaz'dan ayrılan isimler…

Son Yaz dizisi final yapıyor. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla sezonun en güçlü yapımlarından olan Son Yaz sezona veda ederken şok ayrılıklarla gündemde. Fox Tv'nin sevilen dizisi Son Yaz 21. Bölümle sezon arasına gidiyor. Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'in başrollerde olduğu dizinin yeni sezonunda o iki isim olmayacak. Son Yaz sezon finaline giderken dizinin takipçilerini kötü bir sürpriz bekliyor. Son Yaz bu hafta sezon finali yapacak ve dizide Gökhan karakterini canlandıran Olgun Toker ekibe veda edecek. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin başrol oyuncusu Funda Eryiğit de yeni sezonda Son Yaz kadrosunda yer almayacak.

Son Yaz kadrosunda şaşırtan ayrılıklar

Fox Tv'de Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz 4 Haziran'da sezon finali yapıyor. Çekimleri İzmir'de yapılan Son Yaz dizisi oldukça heyecanlı olayların yaşanacağı bir final bölümüyle ekrana gelecek. Son Yaz finale giderken takipçilerini meraklandıran iddialar ortaya çıktı. Funda Eryiğit ve Olgun Toker'in yeni sezonda Son Yaz kadrosunda yer almayacağı iddia edildi. Senaryo gereği diziye veda edecek ilk isim ise Gökhan karakterini canlandıran Olgun Toker olacak. Olgun Toker, Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Akgün karakterinin abisi olarak dizide yer alıyordu. Son Yaz 21. Bölümde Gökhan beklenmedik bir şekilde diziden ayrılacak.

Son Yaz 21. Bölümde nikah var

O3 Medya imzalı Son Yaz dizisi sezonu başarılı bir şekilde tamamlamaya hazırlanıyor. Ali Atay'ın canlandırdığı Savcı Selim karakteri ve bu karakterin işi ve ailesiyle ilgili olaylar örgüsü başarılı bir şekilde ekrana yansıdı. Savcı Selim'in korumaya çalıştığı Akgün ile kızı Yağmur'un (Hafsanur Sancaktutan) ilişkisi ise diziye renk katan sahnelerle çok beğenildi. İzmir'de çekimleri tamamlanan Son Yaz dizisinde Selim ve Canan'ın yeniden nikah masasına oturması sezon finaline denk getirildi. Son Yaz dizisinde tüm ekip son sahneleri çektikten sonra bir araya geldi ve fotoğraf çektirdi. Merakla beklenen Son Yaz 21. Bölümde birçok sürpriz olay seyirciyi bekliyor.

02-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar