Savaşçı 90. bölüm izle

Savaşçı 90. bölüm izle
Savaşçı 90. bölüm izle; FOX ekranlarının aksiyon dozu yüksek bölümleriyle dikkat çeken dizisi Savaşçı, 26 Ocak Pazar günü 90. bölümüyle ekrana geldi.

26 Ocak Pazar günü ekrana gelen Savaşçı dizisi, yine oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Kılıç Timi bu bölümde Türkmenler için canlarına tehlikeye atar. FOX ekranlarının bir hayli sevilen dizisi Savaşçı, her bölümüyle milyonlarca insanı ekran başına çekiyor. Dizinin yayınlanan son bölümünü televizyonun yanı sıra internet üzerinden de izleyebilirsiniz. Savaşçı dizisinin yeni bölümünü internet üzerinden izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca bölümle ilgili tüm ayrıntılar da yazının devamında yer alıyor.

SAVAŞÇI 90. BÖLÜM ÖZET

Kopuz Albay'ın başında olduğu Kılıç Timi, operasyonun ardından karargah yolundadır. Bilmedikleri şey ise Markus'un hala hayatta olduğu gerçeğidir. Markus, yeni adımıyla yine timi bir tuzak kurar. Markus'a bu planında bölgede yer alan Türkmenler'i yerlerinden yurtlarından sürmeye çalışan birkaç terörist destek çıkar. Timi çekmek için Türkmenler'e saldırı düzenlerler. Kopuz Albay ve Yüzbaşı Kağan, teröristlerin bu hamlesine seyirci kalamaz. Olayları öğrenmelerinin ardından tuzak olup olmamasını dinlemeden hemen olay yerine intikal ederler. Bölgede bulunan Türkmenler'i saldırılardan kurtarmak için büyük uğraş verirler. Kopuz Albay'ın teröristlerin hain emellerine karşı çok iyi bir planı vardır. Bu plan işe yararsa Türkmenler yaşadıkları dehşetten kurtulacaklardır. Her şeyden uzakta yer alan Markus ise ellerini ovuşturarak saldırının sona ermesini beklemektedir. Bahsi geçen Türkmen köyünde büyük bir çatışma yaşanacaktır, peki Kılıç Timi bu çatışmadan da sağ çıkabilecek midir? Yeni bölümde yine heyecanlı anlar yaşanacak. FOX TV'den ekrana gelen Savaşçı dizisinin 90. bölümünde tüm bu sorular cevabını bulacaktır. Savaşçı dizisi her Pazar akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor. Savaşçı dizisinin tüm bölümlerine canlitv.com üzerinden ulaşabileceğinizi hatırlatalım. 

Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosu ve teknik ekibi

Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Sertan Erçakan, Serkan Nalbantoğlu ve Selver Bozok gibi isimler yer alıyor. Limon Film yapımcılığında ekrana gelen Savaşçı dizisinde Volkan Kocatürk, Bülent İşbilen, Murat Saraçoğlu ve Doğan Ümit Karaca yönetmenlik yapmıştır. Senaryo ise Süleyman Çobanoğlu tarafından kaleme alınıyor.

26-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler