Savaşçı 91. bölüm izle!

Savaşçı 91. bölüm izle!
Heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle seyirciyi ekrana bağlayan Savaşçı dizisi bu akşam yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında olacak. Savaşçı 91. bölüm izle!

Fox Tv'de yayınlanan ve pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Savaşçı dizisi bu akşam 91. bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Heyecan, aksiyon ve macera dolu bölümleriyle çok sevilen Savaşçı dizisi her pazar saat 20:00'da Fox Tv ekranlarından evlerinize konuk oluyor. Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Savaşçı dizisinin yeni bölümü olan 91. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıyğı kullanabilirsiniz.

Bordo Berelilerin kahramanlık hikayeleri

Fox Tv'nin pazar akşamları reyting rekorları kıran ve 3 sezondur başarılı bir şekilde yoluna devam eden Savaşçı dizisi birçok kesimden farklı seyirci kitlesini yakalamış durumda. Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun yazdığı Savaşçı dizisi kahramanlıklarıyla ün salmış 'Borda Bereliler' olarak bilinen askerlerin hayatını konu alıyor. Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın üstlendiği Savaşçı'da, hikaye Bordo Berelilerin önemli ve başarılı birliklerinden biri olan Kılıç Timi'nin tekrar toparlanmasıyla başlıyor. Savaşçı'da, Kılıç Timi komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp timlerini yeniden toplamaları ve kritik görevlerde yer almalarıyla başlayan macera dolu bölümler seyiciyle buluşuyor.

Kılıç Timi vatan için her zorluğa katlanıyor

Kutsal askerlik görevini çok zor şartlarda yerine getirmeye çalışan kahraman askerlerin hikayesi, Osman Taşçı ve Şafak Bal’ın yönetmenliğinde ekrana taşınıyor. Toplumda birçok kesimin takdirini kazanan Kılıç Timi'nin maceraları aldığı reyting oranlarından da anlaşılacağı üzere ilgiyle takip ediliyor. Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya hazır olan Tim üyeleri, aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları zorlukları içlerine gömerek, vatan için her türlü zorluğa katlanmaya adanmış kişilerdir.

Savaşçı 91. bölüm özeti

Reyting rekortmeni dizi Savaşçı bu akşam (2 Şubat) 91. bölümüyle Fox Tv ekranlarında olacak. Fragmanı yayınlanan Savaşçı'da yine aksiyon dolu sahneler seyirciyi bekliyor. Kopuz Albay ve Kılıç Timi tarafından ele geçirilen işbirlikçi güvenlik elemanları Kopuz Albay tarafından tutulmaktadır ve bırakmaya hiç niyeti yoktur. Diğer taraftan Makus'u yakalamayı kafaya koyan Kopuz Albay Çiğdem Teğmen’i ve Seyfi’yi görevlendirir. Çiğdem Teymen'in dikkati Markus'un bütün planlarını altüst eder. Kopuz Albay, Çiğdem Teymen'den  aldığı istihbaratla Kılıç Timi’ni acil operasyona çıkarır. Nefes kesen operasyon sahneleriyle Savaşçı bu akşam saat 20:00'da Fox Tv'de. İyi seyirler...

02-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar