Savaşçı 97. Bölüm İzle!

Savaşçı 97. Bölüm İzle!
Savaşçı 97. Bölüm İzle; 13 Eylül Pazar 97. Bölümüyle ekrana gelen Savaşçı Dizisinin 13. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Savaşçı 97. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin ve Doğan Bayraktar’ın rol aldığı Savaşçı dizisi 13 Eylül Pazar saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Fox Tv’nin en uzun süren dizilerinden biri olan ve bu sezon 4. Sezonuna başlayacak olan dizi bu akşam yayınlanacak 97. Bölümle yeni sezona merhaba diyor. Terör örgütleriyle mücadele eden Kılıç Timi’nin hikayesinin ele alındığı dizi Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Sezonun ilk bölümünün bu akşam yayınlanacağı Savaşçı’nın 97. Yeni bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Savaşçı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin başarılı yapımı Pazar akşamlarının heyecanı ve aksiyonu bol dizisi Savaşçı Bu akşam yeni bölümüyle yeni sezonda ilk kez seyirciyle buluşuyor. Sezon finalini kritik bir yerde yapan dizide Yüzbaşı Bozkurt büyük bir tehlikededir ve teröristler tarafından ele geçirilmiştir. Yüzbaşı Bozok ve Kılıç timi ise Albay Kopuz’un emriyle büyük ve tehlikeli bir kurtarma operasyonuna girişirler. Bu sırada bomba yüklü bir araç tim tarafından etkisiz hale getirilirken Gökhan üsteğmen’in şehit olduğu öğrenilir.

Savaşçı 97. Bölümde Neler Yaşanacak?

Heyecanın ve aksiyonun bir an bile düşmediği Savaşçı Dizisinde 13 Eylül Pazar akşamı yine seyirciyi nefessiz izleyecekleri bir bölüm bekliyor. Şehit sanılan Üsteğmen Gökhan’ın yaşadığı ve teröristler tarafından ele geçirildiği öğrenilir. Kılıç Timi arkadaşlarını kurtarmak içim zorlu ve ölümcül bir kurtarma operasyonuna girerler. Yüzbaşı Bozok terör örgütünün kampına sızarken Yüzbaşı Bozkurt ise Üsteğmen Gökhan’ı kurtarmak için harekete geçer. Ancak her şey risklidir ve tim zamana karşı yarışmaktadır. Bozok Yüzbaşı örgüt kampında deşifre olur ve kamptan çıkmaya çalışır. Peki Kağan Bozok kamptan kurtulabilecek midir, yoksa yakalanacak mıdır? Yine Yüzbaşı Bozkurt Gökhan Üsteğmen’i sağ salim kurtarabilecek midir yoksa Gökhan Üsteğmen şehit mi düşecektir? Bu sırada Kılıç timi zor durumda kalan komutanları için ne yapacaktır? Bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam 97. Bölümüyle ekrana gelecek olan Savaşçı Dizisinde.

Savaşçı Dizisinin 97. Bölümünü canlı izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

13-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar