Seda Bakan Mevlid okuttu, Twitter'da gündem oldu!

Seda Bakan Mevlid okuttu, Twitter'da gündem oldu!
Oyuncu Seda Bakan bebeğinin 40'ncı gününü kutlamak için mütevazi bir törenle Mevlid okuttu. Seda Bakan Mevlid okuttu, Twitter'da gündem oldu. Ayrıntılar haberimizde...

Oyuncu Seda Bakan 2014 yılında müzisyen Ali Erel'le evlenmişti. Bu evlilikten doğan kızları Leyla'nın kırkı çıkınca Seda Bakan Gebze'deki anne evinde Mevlid okuttu. Kızının kırkı için okutulan Mevlid sonrasında sosyal medya  hesabından fotoğraflar paylaşan Seda Bakan'a takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. Seda Bakan gece saatlerinde ise Twitter'dan etkileşimi artan paylaşımlar ve yorumlar nedeniyle Türkiye gündemine girdi ve uzun süre gündemde kaldı.

Mütevazi ikramlar ve hediyelikler

Günümüzde lüks ve gösterişli babyshower partilerinin aksine geleneksel ve mütevazi bir '40 uçurma' partisi yapan Seda Bakan'ın bu davranışı birçok çevre tarafından takdir aldı. Seda Bakan'ın paylaştığı fotoğraflarda minik Leyla'sı oldukça sevimli görünürken, kendi saçlarını kapatan namaz örtüsü kullanması da ilgi çeken karelerden biriydi. Mütevazi bir tören olan Mevlid merasimindeki ikramlarda oldukça gösterişten uzaktı. Çikolata, küçük hediyelikler ve şerbetten oluşan ikramlar alışılan masraflı ve pahalı menülerin çok uzağındaydı.

Trend Topic oldu

Sosyal medyadan paylaştığı kırk Mevlid'ine takipçileri tarafından övgü dolu sözlerle yorumlar alan Seda Bakan twitter'da trend topic olduğunu anlayınca takipçilerine teşekkür etti. Bakan, kendisine çok güzel tepkilerle paylaşımlarda bulunan takipçilerine yönelik, "Çok güzel şeyler yazmışsınız. Çok teşekkür ediyorum, hepinizi öpüyorum" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Takipçilerinden tam puan aldı

Bakan'ın takipçilerinden bazılarının mesajları ise şöyledi; "Diğer ünlüler daha doğmadan bebeğe insta hesabı açıyor, tertemiz, gösterişsiz mis gibi 10/10 kral hareket.. bundan sonra senciyiz seda bakan", "Düz mevlit yapan ünlü, müthiş. bıktık baby shower partilerden. Seda Bakan seni savunacağım", " Seda Bakan, kimi ünlüler gibi yüksek miktarda paralar harcayarak şov mov yapmamış. Bebeğine, mis gibi şovsuz, gösterişsiz mevlid yaptırmış."

Seda Bakan Kimdir?

Seda Bakan 10 Ekim 1985'te Kocaeli Gebze'de doğdu. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nden mezun olan Bakan, Kavacık'ta bulunan TÜRVAK Sinema – TV Eğitim Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Ekranların beğenilen dizisi 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'yle oyunculuk kariyerinde önemli bir başarı sağladı. Star TV'de yayınlanan dizide Bakan Eda karakteriyle seyircinin takdirini kazanmayı başarmıştı. 2015 yılında ise Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışma programında jüri üyeliği yaptı. 2014 yılında müzisyen Ali Eren'le evlenen Bakan'ın bir buçuk ay önce Leyla adında bir bebeği oldu.

26-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar