Seda Güven Anne Oldu!

Seda Güven Anne Oldu!
Başarılı ve güzel oyuncu Seda Güven anne oldu. Yiğit Ali adı verilen bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Magazin dünyasında bugün güzel bir heyecan yaşandı. Ünlü isimlerin her an yaşadıkları olayları sayfalarında okuyucularına duyuran magazin basını sık sık ünlü isimlerin ayrılıklarını, kavgalarını gündeme getiriyor. Ancak zaman zamanda güzel haberler yayınlanıyor bu sayfalardan ve sosyal medyadan. Bugünde böyle güzel müjdeli bir haber verildi okuyuculara. Ünlü oyuncu Seda Güven’in anne olduğu ve salıklı bir erkek bebek dünyaya getirdiği haberi magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu. Geçtiğimiz sene işadamı Ali Güzel ile evlenen oyuncu Seda Güven özel bir hastanede bir bebek dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken hem anne hem de baba sosyal medya hesaplarından bu mutlu haberi sevenleriyle paylaştı. İşte haberin detayları!

Hoş geldin Yiğit Ali!

Geçtiğimiz yıl işadamı Ali Güzel ile evlenen oyuncu Seda Güven’in bugün bir bebeği dünyaya geldi. Özel bir hastanede gerçekleşen doğum sonrası hem anne hem de baba mutluluklarını sevenleriyle paylaştı. Ali Güzel soysala medya hesabından yaptığı paylaşımda “Oğlumuz ve Zeynep’imizin kardeşi hoş geldin. Allah’ım kalbinden sevgi ve merhametin eksik olmadığı bir hayat ile sağlık ve mutluluğu ömründen eksik etmesin inşallah. Allah’ım hep iyi insanlarla karşılaştırsın seni” ifadelerini kullandı. Yiğit Ali adı verilen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncu Seda Güven’de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında bebeğinin ayak resmini kullanan oyuncu “ben geldim” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yapılırken sevenleri Seda Güven’i tebrik yağmuruna tuttu. Bizde Yiğit Ali Bebeğe hoş geldin diyor ve sağlıklı mutlu bir ömür diliyoruz.

Seda Güven Kimdir?

İlk kez anne olan başarılı oyuncu Seda Güven 1984 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya başlayan başarılı oyuncu ilk kez Ekmek Teknesi adlı diziyle seyirci karşısına çıkmıştır. Daha sonra pek çok yapımda rol alan ünlü oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Ekmek Teknesi, Fatmagül’ün Suçu Ne, Merhaba Hayat, Kurt Seyit Şura, Dedemin sırrı, Git Başımdan, Oldu mu Şimdi, Kaç Kaça bilirsen, Ateş Böceği.

26-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar