Sefirin Kızı 23. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 23. Bölüm İzle!
Sefirin Kızı 23. Bölüm İzle; Sancar ve Nare baş etmeye çalıştıkları Akın derdinden kızlarını kurtarabilecek mi? Sefirin Kızı son bölüm detayları haberimizde!

Sefirin Kızı 23. bölüm izle; Star TV ekranlarında her pazartesi yayınlanan ve Ay Yapım'a ait Sefirin Kızı dizisi 23. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Bu akşam yayınlanan Sefirin Kızı yeni bölümde Sancar Nare'yi en hassas yerinden vurarak velayeti almıştır? Boşanmaya karar veren Sancar Nare'nin yüreğine su serpsede Gediz Nare ve Sancar'ın bir araya gelmemesi için hangi kozunu oynayacaktır? Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü bu sayfa üzerinden tek parça ve full HDgibi seçeneklerle izlenebilir. Sefirin Kızı 23. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

 

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Gonca Cilasun gibi başarlı isimlerin yer aldığı dizi Ay yapım tarafından finanse edilip, Emre Kabakuşak yönetmenliinde seyirciye ulaşıyor. Senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz, Sedef Nehir Erdem'in kaleme aldığı Sefirin Kızı dizisi 23. bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Star TV'de. 

SEFİRİN KIZI 23. BÖLÜMDE NERLER OLACAK?

Geçtiğimiz hafta Velayet savaşları veren Nare ve Sancar Sancar'ın velaytei alması ise bu sorunuda yine beraber çözerler. Sancar velayet davasında Refika'nın Menekse aleyhinde ifade vermesinden daha önceki davranışlarından süpheye düşer ve Menekşe ile boşanma kararı alır. Bu kararı duyan menekşe bu akşam yayınlanancak yeni bölümde, Kavruk'un kına gecesinde Akın'ın Melek'i kaçırması için plan yapar. Onu gizlice eve sokar. Nare ve Sancar Melek'in dışarı çıkmamasından şüphelenip eve girince Sancar saklanır fakat Melek'e verdiği ilaç yüzünden Melek morarmaya başlamıştır hemen hastaneye kaldırılır. 

Kına gecesi yine kargaşaya döner. Gediz Sancar ve Nare'nin kanlı bıçaklı olmamasından şüphelenip Nare'ye gider fakat Nareden aldığı Sancar boşanıyor cevabı ile şok olur. Sancar ve Nare'ye ne yapacaktır? Akın'ı bulabilmek için yardım edecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Star TV'de. 

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü bu sayfa üzerinden tek parça ve full HDgibi seçeneklerle izlenebilir. Sefirin Kızı 23. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

12-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar