Sefirin Kızı 25. bölüm izle

Sefirin Kızı 25. bölüm izle
Sefirin Kızı 25. bölüm izle; Star TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Sefirin Kızı, yeni bölüm tek parça ve full HD olarak bu adreste.

Sefirin Kızı 25. bölüm izle; Star TV ekranlarının Ay Yapım imzası taşıyan dizisi Sefirin Kızı, bu akşam 25. bölüm ile ekrana geliyor. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in başrolleri paylaştığı dizinin yeni bölümü tek parça ve full HD olarak nasıl izlenir? Sefirin Kızı dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü fazlasıyla merak ediliyor. Sefirin Kızı dizisi 25. bölüm bu sayfadan rahatça izlenebilir. Siz de bölümü merak ediyor ve izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Böylece bölümün yer aldığı internet adresinden yeni bölümün keyfini çıkarabilirsiniz.

Sefirin Kızı 25. bölüm izle

Nare ve Sancar, kızları Melek'in bu zor durumu atlatması nedeniyle derin bir oh çeker. Sancar, söz verdiği gibi kızının iyileşmesinin ardından Alacakuş'u serbest bırakır. Alacakuş'u neden serbest bıraktıklarını kavrayamayacak Melek'e durumu açıklamak pek kolay olmayacaktır. Birbirleri arasında yaşanan her şey rağmen birlikte bu ayrılığı kızlarına açıklarlar. Ve Sancar ve Melek yine birbirlerinden ayrılacaklardır. Sancar bu nedenle büyük üzüntü duyarken Nare de kızını babasından ayırmaktan pek mutlu değildir. En sonunda vedalaşırlar. Sancar, soluğu hemen uçurumun yamacında alır.

Sefirin Kızı izle

Sefirin Kızı 24. bölüm özeti

Menekşe'nin uyku ilacı attığı limonatayı içmesinin ardından kalbi duran Melek, annesi ve babasını çok endişelendirir. Kızlarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Nare ve Sancar, oldukça kötü bir durmadırlar. Bu yaşanan feci olay nedeniyle yakınlaşırlar ve kızlarının kendisine gelmesi için zor bir bekleyişe girerler. Bu sırada Sancar, kızının yaşaması için Allah'a dua eder ve adak adar. Kızı kendine gelirse Alacakuş'u serbest bırakacaktır. Tüm bunlar yaşanırken Menekşe'nin amacı ise konaktan dışarı çıkamayan Akın'ı dışarı çıkarmaktır. Ancak tam Akın'ı dışarı çıkaracağı sırada Gülsiye tarafından yakalanmaktan kurtulamaz. Kahraman, çocuğun kaçırılmaya çalışılması nedeniyle çok sert tepki gösterir. Buna karşın işin sonunda onlara bu durumdan kurtulmaları için yardım eder. Ancak bu nedenle kendini büyük bir tehlike altına sokar zira bu Sancar'ın kurguladığı bir tuzaktan başka bir şey değildir. Birbirlerine düşmanca bir nefret besleyen Gediz ve Sancar, Melek'in ölüm kalım savaşı vermesi nedeniyle gardlarını indirirler. Bu onları eski günlerine döndürmüştür. Bir günlüğüne de olsa birleşirler

26-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar