Sefirin Kızı 9. bölüm izle

Sefirin Kızı 9. bölüm izle
Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı Sefirin Kızı bu akşam yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında olacak. Sefirin Kızı 9. bölüm izle!

Sancar'la Nare'nin yasaklarla dolu aşkını anlatan Star Tv'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 9. bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun Sancar ve Nare karakterlerini canlandırdığı sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Sefirin Kızı oldukça iyi reyting sıralamasıyla yoluna devam ediyor. İmkansız aşkların konu alındığı dizide yaşanan gelişmeler seyirci tarafından ilgiyle takip edilirken, her hafta yeni bölüm iple çekiliyor. Star Tv'de pazartesi akşamlarının gözdesi olan Sefirin Kızı 9. bölümü izlemek için sizler için hazırladığımız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Sefirin Kızı 9. bölüm bu akşam saat 20:00'da Star Tv'de.

Sefirin Kızı geçen haftanın birincisiydi

Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem'in senaryosunu yazdığı Sefirin Kızı dizisi oldukça farklı senaryosuyla değişik duyguları birarada işliyor. O3 Medya ve NGM'nin yapımcılığında çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak var. Yoluna başarılı bir şekilde devam eden Sefirin Kızı dizisi geçen haftanın birinci olmuştu. Sefirin kızı tüm kişiler izlenme oranında 9,54 izlenme oranı ile ilk sırada yer almış, AB izleyici kitlesinde 8,24 izlenme oranı ve 18,61 izlenme payı alarak geçen hafta gecenin en çok izlenen dizisi olmuştu. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda ise, Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Tülin Yazgan, Erdal Küçükkömürcü ve minik oyuncu Beren Gençalp gibi oyuncular yer alıyor.

Sefirin Kızı 9. bölümde neler olacak?

Sezona geç başlamasına rağmen dikkat çekmeyi başaran ve ilk 8 bölümde oldukça başarılı bir performansı olan Sefirin Kızı dizisi 9. bölümde de nefes kesen sahneleriyle sizlerle olacak. Nare'yi kendi evine getirmeyi planlayan Sancar'a konakta başta annesi olmak üzere büyük bir tepki verilir. Sancar ve Gediz arasında yaşanan yumruklaşma yürekleri ağza getirir fakat Sancar kendisine yumruk atan Gediz'e karşılık vermez. Sancar Müge'nin köstebek olduğunu düşünüyor ve Gediz'den gizleyerek onun peşine düşüyor. Nare'de yine Gediz'den gizli Müge'nin peşindedir ve Akın ile Müge'nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır. Sancar'la Nare'nin yolları ise bir videoda kesişiyor. Güven Bey'in telefonundaki video herkesi şoke edecektir. Videoda Montenegro’da Nare’nin de Akın’ı bıçakladığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri vardır. Güven Bey bu videoyla Akın'ı mezara Sancar'ı hapishaneye göndermeyi amaçlamaktadır. Sefirin Kızı 9. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi Seyirler...

17-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar