Sefirin Kızı dizisine Sen Anlat Karadeniz’den bomba transfer!

Sefirin Kızı dizisine Sen Anlat Karadeniz’den bomba transfer!
Sefirin Kızı dizisine Sen Anlat Karadeniz’den bomba transfer! Star tv kanalında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde bomba transfer.

Ekranların yepyeni dizisi Sefirin Kızı yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda ekranlara gelmeye başlayan Sefirin Kızı dizisi ilk bölümü ile izleyen herkesin gönlünde taht kurmayı başarmıştı. Sefirin Kızı dizisine Sen Anlat Karadeniz’den bomba transfer! Birbirinden başarılı oyuncuların ve güçlü bir senaryonun yer aldığı Sefirin Kızı dizisinde önemli bir değişiklik yaşandı.

Star TV kanalının yeni dizisi Sefirin Kızı oyuncu kadrosuna yepyeni bir isim daha dahil oldu. Peki Sefirin Kızı konusu nedir? Sefirin Kızı oyuncuları kimler? Sefirin Kızı dizisine Sen Anlat Karadeniz’den bomba transfer! Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman?Sefirin Kızı reyting sonuçları.İşte Sefirin Kızı ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar... O3 Medya ve NGM öncülüğünde ekranlara getirilen Sefirin Kızı dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Karakuşak otururken oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer almakta. Geçtiğimiz günlerde ise daha önce Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Yangaz Fatih karakterine hayat veren Furkan Aksoy diziye katılan isimler arasında yer aldı. Peki yakışıklı oyuncu Furkan Aksoy Sefirin Kızı dizisinde hangi karakteri canlandıracak. İşte ayrıntılar...

Sefirin Kızı dizisi nerede çekiliyor?

Star TV kanalının yeni dizisi Sefirin Kızı Muğla ilimizde gerçekleştirilmektedir. İlk bölümlerinde yurt dışında da sahnelere yer verilen dizi kalıcı olarak Muğla ilimizin Bodrum ilçesinde çekilmeye devam etmekte. Sefirin Kızı Furkan Aksoy kimdir?16 Nisan 1994 yılında dünyaya gelen Furkan Aksoy, Adıyaman doğumludur. Eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi'de tamamlayan Furkan Aksoy, ilk olarak TRT 1 kanalında yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde rol almıştır. Daha sonra ise Atv kanalında yayınlanmaya başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Yangaz Fatih karakterine hayat vermiştir. Günümüzde de Star TV kanalında yayınlanmaya devam eden Sefirin Kızı dizisinde rol almaktadır. Sefirin Kızı dizisine Sen Anlat Karadeniz’den bomba transfer!

Sefirin Kızı Furkan Aksoy kimdir?

16 Nisan 1994 yılında dünyaya gelen Furkan Aksoy, Adıyaman doğumludur. Eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi'de tamamlayan Furkan Aksoy, ilk olarak TRT 1 kanalında yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde rol almıştır. Daha sonra ise Atv kanalında yayınlanmaya başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Yangaz Fatih karakterine hayat vermiştir. Günümüzde de Star TV kanalında yayınlanmaya devam eden Sefirin Kızı dizisinde rol almaktadır.

27-12-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler