Sefirin Kızı dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

Sefirin Kızı dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu!
Star Tv ekranlarının heyecanla beklenen Sefirin Kızı dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Bakalım Engin Akyürek'e eşlik eden isim kim olacak?

Yaz sezonunun yavaş yavaş sonuna gelirken kanalları yeni sezon heyecanı sarmaya başladı. Daha şimdiden yeni sezon için kolları sıvayan Star Tv ekranlarının gündeme bomba gibi düşecek olan Sefirin Kızı dizisi merakla bekleniyor. Yakışıklı oyuncu Engin Akyürek'i bu dizi sayesinde yeniden ekranlarda göreceğiz. Erkek başrol oyunculuğunu Engin Akyürek'in üstlendiği dizide kadın başrol oyuncusunun kim olduğu merak ediliyordu. Ve Sefirin Kızı dizisinin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Bakalım yakışıklı oyuncu Engin Akyürek'e Sefirin Kızı dizisinde kadın başrol olarak hangi oyuncu eşlik edecek? İşte tüm detaylar..

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Sefirin Kızı dizisi ile ilgilli son gelişmeler gelmeye devam ediyor. NGMedia ve O3 Medyanın yapımcılığını üstlendiği dizi için Star Tv'nin umutları çok büyük. Emre Kabakuşak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi bakalım beklenilen performansı gösterebilecek mi? Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile göz dolduran oyuncu Engin Akyürek uzun bir aradan sonra bu yeni dizi Sefirin Kızı ile ekranlara geri dönüyor. Sefirin Kızı dizisinin erkek başrol oyuncusu belli olurken, gözler kadın başrol oyuncusunun kim olacağına çevrildi. Peki yeni sezonda Star Tv ekranlarında reyting rüzgarları estirmeye hazırlanan Sefirin Kızı dizisinin kadın başrol oyuncusu kim olacak? Sefirin kızı dizisinde başrollerden Nare karakterini hangi güzel oyuncu canlandıracak? İşte Sefirin Kızı dizisinin belli olan kadın başrol oyuncusu..

SEFİRİN KIZI DİZİSİNİN BAŞROLÜ NESLİHAN ATAGÜL OLDU!

Ekim veya Kasım ayında ekranlarda olması beklenen dizinin yayın hayatına başladığı zamandan sonra isminin değişeceği söyleniyor. Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz'ın senaryosunu yazdığı ve kod adı Sefirin Kızı olan dizinin kadrosuna güzelliği ile nefesleri kesen oyuncu Neslihan Atagül dahil oldu. Neslihan Atagül dizide kadın başrol oyuncusu olan Nare karakterine hayat verecek. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ü bir araya getiren dizinin reytinglerde nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük merak konusu. Bakalım Star Tv ekranları bu yeni dizi ile televizyon dünyasında adından sıkça söz ettirebilecek mi? Kod adı Sefirin Kızı olan dizinin Ekim veya Kasım aylarında Star Tv ekranlarında olması bekleniyor. Şimdiden iyi seyirler..

31-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar