Sefirin Kızı için şok karar!

Sefirin Kızı için şok karar!
Pazartesi günlerine damga vuran Sefirin Kızı çağımızın vebası Coronavirüse yenik düştü. Karadağ, Muğla ve İstanbul’da çekimleri devam eden Sefirin Kızı için şok karar verildi.

Pazartesi günlerine damga vuran Sefirin Kızı çağımızın vebası Coronavirüse yenik düştü. Karadağ, Muğla ve İstanbul’da çekimleri devam eden Sefirin Kızı için şok karar verildi. Başrol oyuncusunun veda mesajı verdiği dizi için alınan karar nedir, haberimizde. Şimdi detaylar

Sefirin Kızı için şok karar!

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun başrollerini paylaştıkları ve Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan Sefirin Kızı dizisi pazartesi günlerine damga vuran dizilerden birisiydi. Yılbaşından beri gündemimizden bir türlü düşmeyen Coronavirüs en sonunda başarılı diziyi de etkiledi. 03 Medya ve NGM imzalı dizi yönetimi 'Evde Kal' çağrısına kulak vererek bir süreliğine seti durdurma kararı aldı. Haberi ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu Instagram hesabından duyurdu.

Musibet Bitince Görüşürüz

Corona virüsü nedeniyle pek çok dizi sete ara verdi, oyuncular sendikası defalarca uyarıda bulundu. Ancak bazı diziler uyarıları pek dikkate almadı ve çekimler devam etti. İşte onlardan biri olan Sefirin Kızı gelen tepkilere daha fazla direnemedi ve seti durdurma kararı aldı. Haberi paylaşan başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı. “Bu musibet bitince görüşürüz. Kaçtık biz. Hadi eyvallah”

Canlitv olarak dizi ile ilgili gelişmeleri anında takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Sefirin Kızı konusu nedir?

Star'ın O3 Medya ve NGM imzalı Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu başrolleri paylaşıyor. Fakir aile çocuğu Sancar çocuk yaştadır. Bodrum'a tatile gelen büyükelçinin kızı Nare'ye aşık olur. Nare de ona karşılık verir. Çocukluktan başlayan bu aşk, birbirlerine zıt olmalarına rağmen büyüdüklerinde de devam eder ve aşkları için mücadele ederler. Tam kavuştuklarını sandıklarında önlerine başka bir engel çıkan aşıklar ayrılıklarının ardından geçen yıllar sonra, Sancar'ın düğününde karşı karşıya gelir. Asıl hikaye şimdi başlamıştır.

Engin Akyürek Kimdir?

1981 Ankara doğumlu Engin Akyürek'in hayali futbolcu olmaktı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Bölümününden mezun olan Akyürek, üniversitede tiyatro ile ilgilendi ve birçok oyunda rol aldı. 2004 yılında"Türkiye'nin Yıldızları" yarışmasında birinci olan oyuncuya dizi teklifleri geldi. oyunculuk kariyerine "Yabancı Damat" dizisiyle adım atan oyuncu, yakışıklılığıyla kendisine hayran kitlesi oluşturdu. En büyük çıkışı Fatmagül'ün Suç Ne? adlı dizisindeki Kerem rolüyle yaptı.

Rol Aldığı Diziler

2004-2007 Yalancı Dama.

2007 Karayılan

2009 Bir Bulut Olsam

2010-2012 Fatmagül'ün Suçu Ne?

2014-2015 Kara Para Aşk

2017 Ölene Kadar

2020 Sefirin Kızı

02-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar