Sefirin Kızı’nda sezon finali! Sancar öldü mü?

Sefirin Kızı’nda sezon finali! Sancar öldü mü?
Sefirin Kızı sezon finali yapıyor. izleyici bu bölümde merak ediyor. Suya düşen Sancar’ın ölüyor mu, bayılan Nare^yi kaçırma planı tutacak mı?

Pazartesi günlerinin açık ara reyting şampiyonu Sefirin Kızı, Coronavirüs nedeniyle ara verdiği çekimlere yeniden başlamıştı. Karadağ, Muğla ve İstanbul’da çekimleri devam eden Sefirin Kızı dizisinin sezon finali nihayet belli oldu. Sefirin Kızı sezon finalinde neler olacak? İzleyici sevilen dizinin ne zaman sezon finali yapacağını ve suya düşen Sancar’ın ölüp ölmediğini ve bayılan Nare’nin kaçırılma planını merak ediyor. Şimdi detaylar

Sefirin Kızı’nda sezon finali! Sancar öldü mü?

Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştıkları ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi pazartesi günlerine damga vurmaya devam ediyor. Birçok dizinin erken final yapması ayol açan Coronavirüs başarılı diziyi de etkiledi. Daha önce 19. Bölümde sezon finali yapacağı söylenen dizi 2 hafta erkene çekildi. 03 Medya ve NGM ortak yapımı Sefirin Kızı, 22 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak 17. Bölümde sezon finali yapacak.  

Sencer ölüyor mu?

Star TV'nin 15. Bölümü yayınlanan dizisi 'Sefirin Kızı'nın kaçıncı bölümde sezon finali yapacağı da belli oldu. Başrollerinde; Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Erhan Alpay, Tülin Yazkan, Gonca Cilasun, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat ve Erdal Küçükkömürcü gibi isimlerin yer aldığı dizi 17. Bölümle birlikte sezon finali yapıyor. Tanıtımda Sancar vuruluyor ve sulara gömülüyor. Silahın ateş aldığı tanıtımda Nare'nin bayıldığını görüyoruz. Nare'yi kaçırma planları başarılı olacak mı? Sencer kurtulacak mı ölecek mi? İşte tüm bu soruların cevabı önümüzdeki sezon ilk bölümde öğrenilecek. 17. Bölüm gibi erken sayılabilecek bir bölümle ilk sezonuna nokta koyacak olan dizi, 2. Sezonunda devam edecek. Canlitv olarak dizi ile ilgili gelişmeleri anında takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Sefirin Kızı konusu nedir?

O3 Medya ve NGM ortaklığında Star Tv’de ekrana gelen imzalı Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu başrolleri paylaşıyor. Fakir aile çocuğu Sancar küçük bir çocukken Bodrum'a tatile gelen büyükelçinin kızı Nare'ye aşık olur. Aynı yaşta olan Nare de bu aşka ilgisiz kalamaz ve Sancar’a karşılık verir. Çocukluk aşkı gibi başlasa da büyüdükçe devam eden, zaman zaman gerilen ama hiç bitmeyen bu aşk, birbirlerine zıt olmalarına rağmen ikisini de yakmayı sürdürmektedir. Çocukluktaki aşk büyüdüklerinde aşkları için mücadeleye dönüşür. Tam kavuştuklarını sandıklarında önlerine başka bir engel çıkan aşıklar yıllar süren ayrılıklarının ardından Sancar'ın düğününde karşı karşıya gelir. Asıl hikaye işte şimdi başlamıştır.

19-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar