Sen Anlat Karadeniz Güney Amerika'yı etkisi altına aldı!

Sen Anlat Karadeniz Güney Amerika'yı etkisi altına aldı!
Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz Güney Amerika'da en çok izlenenler arasına girmeye başladı. Sen Anlat Karadeniz şimdi de Şili'de seyircisi ile buluşacak!

Televizyon dünyasının başarılı yapımları arasında yer alan Sen Anlat Karadeniz, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Her Çarşamba seyircisi ile buluşan Sen Anlat Karadeniz, gerek senaryosu gerekse oyuncu kadrosu ile kısa sürede başarısını kanıtlamış ve izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 50. yeni bölümde izleyenlerin gönlünü kazanan proje, büyük bir ilgiyle izleniyor.  Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz Güney Amerika'da en çok izlenenler arasına girmeye başladı. Sen Anlat Karadeniz şimdi de Şili'de seyircisi ile buluşacak! İşte ayrıntılar...

Sen Anlat Karadeniz Güney Amerika'yı etkisi altına aldı!

Geçtiğimiz haftalarda Meksika'da yayınlanmaya başlayan Sen Anlat Karadeniz, ülkede oldukça ilgi gördü. Büyük bir ilgiyle takip edilen Sen Anlat Karadeniz, sadece Türkiye'de değil yurt dışında da başarısını kanıtlamaya devam ediyor. Sadece televizyonda değil gazxete ve dergilerde de ilk sayfalarda haberlere yer verilen Sen Anlat Karadeniz herkesten ilgi görmeye devam ediyor. Dizide kadına şiddet konusunun ön planda olmasından ötürü, Meksika'da yayınlanan bir programda sunucunun ' Hem burada hem de diğer programlarda sürekli bu konulardan konuşuyoruz' sözleri dikkat çekti. 

Güney Amerika'da yer alan Meksika'da yayınlanmaya başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisi herkes tarafından ilgi gördükten sonra, Şili'de de ekranlara gelme kararı verildi. 22 Nisan Pazartesi günü Meksika'da yayınlanmaya başlayan Sen Anlat Karadeniz, hafta içi her akşam seyircisi ile buluşmakta.

'Fugitiva' ismi ile ekranlara gelmeye başlayacak olan Sen Anlat Karadeniz'in yeni adresi Şili.. Meksika'da ki başarısını kanıtladıktan sonra şimdi de Şili tarafından yayınlanma kararı alan Sen Anlat Karadeniz, Şili'nin en çok izlenen kanalları arasında yer alan Kanal 13'te ekranlara gelecek. 6 Mayıs Pazartesi günü ekranlara gelmeye başlayacak olan Sen Anlat Karadeniz, Kanal 13 yöneticisi Jose Alonso Navarro'nun onayı ile seyircilere sunulacak. Meksika'da olduğu gibi Pazartesi gününden itibaren hafta içi her akşam izleyici karşısına çıkması planlanan Sen Anlat Karadeniz'in tanıtımlarına başlandı. Kanal 13 yöneticisi Jose Alonso Navarro, Şili halkının Karadeniz'i çok seveceğini ve Sen Anlat Karadeniz'i televizyonlarında görmekten dolayı oldukça mutlu olduklarını belirtti.

04-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar