Sen Anlat Karadeniz Tarık (Beren Soysal) kimdir?

Sen Anlat Karadeniz Tarık (Beren Soysal) kimdir?
Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni sezona yeni isimlerle geri dönüyor. Sen Anlat Karadeniz Tarık (Beren Soysal) kimdir?

Atv'nin en çok izlenen dizileri arasında ilk sıralara yerleşen Sen Anlat Karadeniz verdiği ufak sezon arasının ardından yepyeni sezonu ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda yepyeni isimleri de kadrosuna dahil etti. Sevilen diziye katılan oyuncu kimdir? Sen Anlat Karadeniz Tarık karakterini canlandıran oyuncu Beren Soysal kimdir? İşte detaylar...

İlk bölümünden itibaren büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi Sen Anlat Karadeniz geçtiğimiz aylarda kısa bir ara verip, sezon finali yapmıştı. Dizi hayranları büyük bir heyecanla yeni sezon bölümlerini bekliyordu. Ve beklenen gün geldi. Sen Anlat Karadeniz çok yakında Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Sen Anlat Karadeniz, yeni isimleri de kadrosuna dahil etti. Sen Anlat Karadeniz 56. bölümü ile diziye dahil olan oyuncu Beren Soysal kimdir? Oldukça merak edilen bu karakter dizide rol alan Genco karaterinin oğlu Tarık'ı canlandıracak. Yeni bir karakter olan Tarık izleyici tarafından oldukça merak edilmeye başlandı. Bizlerde siz değerli takipçilerimiz ve Sen Anlat Karadeniz dizisini yakından takip eden izleyicilerimiz için Sen Anlat Karadeniz'in yeni karakteri Genco'nun oğlu Tarık'ı yani yakışıklı oyuncu Beren Soysal'ı yakından araştırdık. İşte Beren Soysal hakkında tüm merak edilenler...

Sen Anlat Karadeniz Tarık (Beren Soysal) kimdir?

Dizi severlerin yakından takip ettiği Sen Anlat Karadeniz'de yeni sezonda da sular durulmuyor. İzleyiciler 'Genco ölecek mi?' diye merak ederken beklenmedik süpriz bir gelişme yaşandı. Ferhat, Genco'yu öldürmekten Tahir ve Ali sayesinde son anda vazgeçti. Fakat diğer yandan Zeynep'i öldüren Genco'nun müebbet almasını istiyorlardı. Genco mahkemede kendini çok güzel bir şekilde savunduğu için tutuksuz yargılanmasına karar verilmişti. Bunun için tecavüz ettiği Zeynep'ten olan bebeğe DNA testi yapılması gerekiyordu. Genco ise delilleri ortadan kaldırma peşinde. Bunu da kendisi değil oğlu Tarık sayesinde yapacak. İşte tam da bu esnada diziye dahil olan Beren Soysal, Tarık karakterine hayat verecek. Beren Soysal kimdir?

Beran Soysal, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aldığı oyunculuk eğitiminin ardından 2012 yılında rol aldığı Ağır Roman Yeni Dünya dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.Sonrasında 2016 yılında Yolculuk sinema filminde rol alıp Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülmüştür. Son olarak Çetin Tekindor, Bensu Soral ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı İçerde dizisinde Gökhan karakterini canlandırmıştır.

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar