Serdar Ortaç çocuk yapmak istiyor? Peki kimden?

Serdar Ortaç çocuk yapmak istiyor? Peki kimden?
Seyirci merak ediyor, attığı twetle “Bütün Türkiye Bizden Çocuk Bekliyor” diyen ve Serdar Ortaç’tan çocuk bekleyen ünlü kim?

Milyonların sevgilisi Serdar Ortaç çocuk yapmak istiyor. Bilin bakalım kimden? Seyirci merak ediyor, attığı twetle “Bütün Türkiye Bizden Çocuk Bekliyor” diyen ve Serdar Ortaç’tan çocuk bekleyen ünlü kim? Şimdi detaylar

Serdar Ortaç çocuk yapmak istiyor? Peki kimden?

O bir fenomen. Şarkıları ve besteleriyle her yaz yeniden gündeme gelen ve hareketli tarzıyla müzik piyasasını sallayan Serdar Ortaç “Bütün Türkiye bunu istiyor” diyerek çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Ancak 5 yıllık evliliklerinde her daim eşi Serdar Ortaç’ın çocuk talebini geri çeviren Chloe Loughnan “Zamanı gelmedi" diyerek çocuk sahibi olmak istemediğini yineledi.

Sanırım Zamanı Gelmedi

Bir dönem ayrılacakları iddia edilen ancak mutluluklarıyla düşman çatlatan Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan çok özel röportaj için Posta gazetesinden Nazenin Tokuşoğlu'na konuştular. Röportajda özel hayatlarıyla ilgili çarpıcı detaylara yer veren Chloe Loughnan eşi Serdar’ın sürekli çocuk istediğini ancak şartlar gereği bu talebi geri çevirdiğini itiraf etti. Canlitv olarak Chloe Loughnan’ın sözlerini aynen paylaşıyoruz. "Bütün Türkiye bunu istiyor sanırım ama zamanı gelmedi. Evlenmek hemen çocuk sahibi olmak demek değildir. Ben hayatı biraz daha yaşamak istiyorum. Çocuk her şeyi değiştirir. Romantizm sona erer"

Serdar Ortaç Kimdir?

1970 İstanbul doğumlu sanatçı Haydarpaşa Meslek Lisesi Torna Tesviye bölümünü bitirdi. Küçük yaşlardan itibaren babasının yanında çalışan, sokakta simit ve su satan Serdar Ortaç Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümüne devam ettiyse de okulu yarım bıraktı. 1993 yılında İstanbul'da özel radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalışan sanatçı, kendi yazıp bestelediği şarkılarla ilk albümünü yaptı. 1994 yılında ilk albümü "Aşk İçin-Karabiberim" ile müzik dünyasına merhaba diyen Serdar Ortaç ikinci albümü Yaz yağmuru'nu İspanyolca seslendirerek Meksikada bir albüm yaptı. Kral Tv'de Sibel Can'ın seslendirdiği "Padişah" şarkısını seslendirince yılın en sevilen şarkısı olarak "Milliyet Yılın Şarkısı" ödülünü aldı.

Yazdğı kitaplarla "Kral TV Video Müzik Ödülleri"nde hem "En Çok Albüm Satan Sanatçı" hem de "En İyi Pop Erkek Sanatçı" dallarında iki ödül birden aldı. Tam bir beste fabrikası olarak çalışan Serdar Ortaç, hem yurt içi hem de yurt dışında konserler vererek en sevilen şarkıları söylemeye devam ediyor.  

Aldığı Ödüller:

1994 Kral tv Video Müzik Ödülleri – En iyi çıkış yapan sanatçı

1997 Milliyet Yılın En Sevilen Şarkısı – Padişah

1999 Hürriyet Altın Kelebek – Yılın en başarılı sanatçısı.

2000 Kral tv Video Müzik Ödülleri – Pop Müzik en iyi erkek sanatçı

2003 Radyo ve TV Oscarları – En iyi Show Programı : Serdar Ortaç'la Hep Beraber

26-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar