Sevgili Geçmiş 6. Bölüm izle

Sevgili Geçmiş 6. Bölüm izle
Sevgili Geçmiş 6. Bölüm izle; 29 Kasım Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Star Tv'nin yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Sevgili Geçmiş 6. bölüm izle; Star Tv ekranlarının yeni dizisi Sevgili Geçmiş 29 Kasım Cuma günü 5. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Sevgili Geçmiş son bölüm tek parça izlemek için detayları siz değerli takipçilerimiz için derledik.

Sevgili Geçmiş 6. bölüm izle; Emre Kına, Melis Sezen, Özge Özacar, Ece Uslu gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı Sevgili Geçmiş dizisi 29 Kasım Cuma akşamı 6. yeni bölümüyle Star Tv ekranında izleyicisiyle buluştu. Dizinin bu haftaki  bölümünde Cahide sonunda kızları ile kavuşur. Fakat Cahide'nin kızları Çilem, Deren ve İpek onu hemen nasıl kabul edeceğini bilemez. Eşinin öldüren gerçek katilin kendisinin değil de Cemal'in olduğunu da bir türlü itiraf edemez.  Deren ve İpek annelerinin hayatlarına dahil olmasına biraz sıcak baksa da Çilem tavrını şimdiden belli etmiştir. Heyecan dolu Sevgili Geçmiş 6. bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler arama motorlarında Sevgili Geçmiş son bölüm tek parça izlemek için arama yapıyor! İşte Sevgili Geçmiş son bölüm izlemek için detaylar burada!

SEVGİLİ GEÇMİŞ İZLE

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Sevgili Geçmiş izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı. Sevgili Geçmiş 6. bölüm yine reyting rekorlarında ilk sıralara yerleşti. Her bölüm yeni bir heyecan ve aksiyon yaşanan dizinin yeni bölümünde neler olacağı hakkında izleyici büyük merak içerisinde kalıyor. Sevgili Geçmiş dizisinin yayınlanan yeni bölümü kaçıran veya tekrarını izlemek isteyen izleyiciler diziyi nasıl tek parça full izleyebileceğini araştırıyor. Dizinin son bölümünü haberimizin en başında bulunan bağlantıya tıklayarak veya Star Tv internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

SEVGİLİ GEÇMİŞ SON BÖLÜM ÖZETİ

Yeni sezonda yepyeni bir konu ve efsane oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Sevgili Geçmiş dizisi bu hafta yayınlanan son bölümünün ardından izleyiciyi büyük merak içerisinde bıraktı. Dizinin başından beri kızlarının kalbini kazanmak için büyük çaba sarf eden Cahide sonunda kızları Deren, İpek ve Çilem'e kavuşur. Fakat kızları Cahide kadar mutlu değildir. Hatta Çilem annesi Cahide'yi hayatı boyunca annesi olarak kabul etmeyecektir. Cahide bu bölümde de Cemal'den kurtulma yolunu da bulur ve hiç beklemediği bir olay gelişir. 

Sevgili Geçmiş izle; Sevgili Geçmiş dizisi hafta içi Cuma günü saat 20:00’da Star TV’de izleyiciyle buluşuyor. Haberimizin içeriğinde yer alan bağlantıya tıklayarak Sevgili Geçmiş son bölümü dizinin yayıncı kuruluşu Star TV’nin internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

29-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar