Sevgili Geçmiş Kenan Soykan (Burak Yamantürk) kimdir?

Sevgili Geçmiş Kenan Soykan (Burak Yamantürk) kimdir?
Star Tv'de yayınlancak yeni dizi Sevgili Geçmiş'in oyuncuları belli oldu. Sevgili Geçmiş dizisinde Kenan Soykan karakterini oynayacak Burak Yamantürk kimdir?

Televizyon dünyasında bir yandan sezona hızla giriş yapan çok sayıda iddialı dizi varken bir yandan da yeni dizilerin çekimleri devam ediyor. Star Tv'de yayınlanacağı açıklanan Sevgili Geçmiş dizisi de heycanla beklenen dizilerden biri. Sevgili Geçmiş dizisinin oyuncu kadrosu da en çok merak edilenlerdendi. Emre Kınay, Ece Uslu gibi isimlerin yer aldığı Sevgili Geçmiş'in oyuncu kadrosunda bulunan diğer bir isim de Burak Yamantürk. Star Tv'nin beklenen dizisi Sevgili Geçmiş'te Kenan Soykan karakterini canlandıracak Burak Yamantürk dizinin iddialı oyuncularından biri. Kenan Soykan'ı canlandırcak Burak Yamantürk'ü yakından tanıyalım.

Burak Yamantürk kimdir?

İzmir'in Urla ilçesinde çekimleri devam eden Sevgili Geçmiş'te Kenan Soykan karakterini oynayacak Burak Yamantürk, 14 Eylül 1980 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi Su Altı Teknolojileri bölümünü bitiren Yamantürk, daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Sanat Dalı bölümünde eğitim gördü. Sinema ve televizyon projelerinde yer alan Yamantürk'ün ilk sinema filmi Ayhan Hanım oldu. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan Veda dizisiyle dikkat çekmeyi başararak çeşitli dizilerde yer aldı. Yamantürk'ün rol aldığı diğer dizilerde de başarılı bir oyunculuk sergilemişti. Burak Yamantürk, Tatar Ramazan dizisinde ise Elmas karakteriyle unutulmayan bir oyunculuk performansı göstermişti.

Kenan Soykan nasıl bir karakter?

Süreç Film'den Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği Sevgili Geçmiş dizisinin çekimleri Urla'da devam ederken dizide yer alan karakterlerden Burak Yamantürk'ün canlandıracağı Kenan Soykan hakkında sizlere ip uçları verelim. Aynı zamanda kardeş olan üç kadının sakladıkları bir sır ve bu sır etrafında gelişecek olayların anlatıldığı hikaye Güneşli Bahçe adlı bir kasabada geçiyor. Bu kasabanın bıçkın delikanlısı olan Kenan Soykan yasadışı işlerle uğraşır fakat sert görünüşünün altında nüktedan bir yapı vardır. Aşk hayatı da hareketli olan Kenan Soykan kimseye bağlanmak istemese de Deren'e kalbini kaptırır. Şehirli bir kadını olan Deren'le Kenan'ın aşk serüvenine hep birlikte şahitlik edeceğiz.

Oyuncu kadrosunda iddialı isimler var

Star Tv'nin ve dizi dünyasının iddialı bir yapımı olma yolunda ilerleyen Sevgili Geçmiş'in oyuncu kadrosunda Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk gibi oldukça başarılı ve sevilen isimler var. Yayın tarihi heyecan ve merakla beklenen yeni dizi Sevgili Geçmiş dizisine bizler de canlitv.com olarak başarılar diliyoruz.

26-10-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar