Sevgili Geçmiş Mahir Denizhan (Burak Çelik) kimdir?

Sevgili Geçmiş Mahir Denizhan (Burak Çelik) kimdir?
Star Tv'nin ekranlara gelmeye hazırlanan yeni dizisi Sevgili Geçmiş, oyuncu kadrosuyla da çok konuşulanlar arasında. Sevgili Geçmiş Mahir Denizhan (Burak Çelik) kimdir?

Çekimleri İzmir'in şirin ilçesi Urla'da yapılan Sevgili Geçmiş dizisi için yayın tarihi henüz belli olmasa da hazırlıklar ve çekimler hızla devam ediyor. Oyuncu kadrosu, çekimlerden karalerde görülen mekanlarıyla şimdiden merak konusu olan Sevgili Geçmiş dizisi sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Süreç Film yapımcılığında çekilen projenin oyuncu kadrosunda ise iddialı isimler var. Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Elifcan Ongurlar, Melih Selçuk ve Burak Çelik gibi sevilen ve başarılı oyunculuklarıyla tanınan isimlerin bir arada olması diziyi daha da cazip hale getiriyor. Bu isimleden genç ve yakışıklı Burak Çelik'i Mahir Denizhan karakteriyle izleyeceğiz. O halde Burak Çelik'i ve dizideki karakter Mahir Denizhan'ı yakından tanıyalım...

Burak Çelik kimdir?

Genç ve yakışıklı oyuncu Burak Çelik televizyon ve dizi dünyasında 2013 yılında katıldığı Best Model Of The Turkey yarışmasıyla tanınmaya başladı. Bu yarışmada birinci olan Burak Çelik hayatına bir dönem mankenlik ve modellik yaparak devam etti. Hande Yener'in klibinde oynayan Çelik daha sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alarak bu oyunculuk alanında kendini geliştirdi. Çeşitli sinema ve dizilerde görmeye başladığımız Çelik ilk olarak Fox Tv'nin başarılı dizilerinden biri olan Karagül dizisiyle gündeme gelmişti. Burak Çelik'i daha sonra Kanal D'de Kara Yazı dizisi ve Star Tv'de yayınlanan Söz dizilerinde gördük. Başarılı oyunculuğu ve etkileyici fiziki özellikleriyle yapımcı ve yönetmenlerş gözdesi haline gelen Burak Çelik 1992 İstanbul doğumlu ve 1.90 cm boyunda ve mavi gözlü.

Sevgili Geçmiş Mahir Denizhan kimdir?

Burak Çelik Star Tv'de ekranlara gelecek heyecanla beklenen Sevgili Geçmiş dizisinde de Mahir Denizhan karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Aydın Bulut'un senaryosunu ise başarılı senaristlerden Funda Alp'in üstlendiği Sevgili Geçmiş dizisi Güneş Bahçe isimli kasabada yaşanan bir hikayeyi anlatacak. Üç kadının hikayesi ve bir kasaba hayatının anlatılacağı dizide Burak Çelik, genç, yakışıklı ve yetenekli bir marangoz olan Mahir Denizhan karakterini canlandıracak. Mahir küçük yaşta ailesini kaybetmiş yalnız ve kendini işine vermiş bir kişidir. Genç ve yakışıklı olması ise kızların ilgisini çekerken Mahir kızlardan uzak durmaya çalışır. Mahir Denizhan, dizideki karakterlerden Azra ve İpek'le arasında yaşanacak olaylar karşısında nasıl bir tercih yapacak? hep birlikte izleyip göreceğiz. Yeni başlayacak Sevgili Geçmiş dizisine ve oyuncularına canlitv.com olarak başarılı ve bol reytingli bir sezon diliyoruz.

26-10-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar