Sevilen dizi Hekimoğlu final mi yaptı?

Sevilen dizi Hekimoğlu final mi yaptı?
Ekranların son dönemde çekilmiş iddialı dizilerinden bir olan Hekimoğlu'nda sevenlerini üzen gelişmeler yaşanıyor. Sevilen dizi Hekimoğlu final mi yaptı? İşte detaylar...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinin erken final yapacağı konuşuluyor. Dizinin sezon sonuna kadar yani Mayıs ayına kadar yayınlanacağı düşünülüyordu. Koronavirüs nedeniyle dizinin yeni bölümleri çekilemiyor. Eldeki stok bölümlerin de bitmesi üzerine dizi Kanal D'nin yayın akışından çıkarıldı. Yaşanan gelişme, salı akşamlarını iple çeken Hekimoğlu dizisi izleyicilerinde hayal kırıklığı oluşturdu. Stok bölümleri olduğu için bir süredir yeni bölüm yayınlama imkanına sahip olan Hekimoğlu dizisinin yeni bölümlerinin ise ne zaman çekileceği belirsiz.

Hekimoğlu zirveye oynuyordu!

Hekimoğlu sezona hızlı bir giriş yapmıştı ve dizi yayınlandığı günden beri ilgiyle izleniyordu. Güçlü bir oyuncu kadrosu olan Hekimoğlu, yayınlandığı ilk bölümlerde oldukça yüksek reytinler almıştı. Timuçin Esen’in Ateş Hekimoğlu adı ile canlandırdığı farklı ve özel karakter izleyiciler tarafından çok beğenilmişti. Ateş Hekimoğlu, dizide sıra dışı bir insan olarak tasvir edilen, dikkat çekici bir karakter. Zekası, sıra dışı teşhis ve tedavi yöntemleriyle bir tıp dehası olan Ateş Hekimoğlu, 40’lı yaşlarda bir doktor. Kullandığı baston, içtiği çay ve özel spor ayakkabıları karaktere farklı bir hava katmış. Karakterle özdeşleşen “Herkes yalan söyler” cümlesi ise herkesin dilinde. Hekimoğlu, hastalarına bir dedektif hassasiyetiyle yaklaşıp onların geçmişlerine gidiyor ve orada yakaladığı ipuçları ile hastasını tedavi etmeye çalışıyor. Görüldüğü gibi hayli ilginç bir konusu olan Hekimoğlu, her hafta kendisini merakla bekleyen izleyicilerini oluşturmuştu. Fakat dizinin yayın akışından çıkarılması, yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunda herkesi meraklandırdı.

Hekimoğlu oyuncu kadrosunda kimler var?

Hekimoğlu, House Medical adlı yabancı bir dizinin uyarlaması. Dizinin dünya çapında büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Hekimoğlu dizisinin başrol karakteri Ateş Hekimoğlu’na usta oyuncu Timuçin Esen hayat veriyor. Dizide, Ateş Hekimoğlu, enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji dalında ün salmış başarılı bir doktor. Dikkat çeken diğer bir karakter ise Ateş doktorun asitanı Dr. Zeynep. Dr. Zeynep karakterini Damla Colbay canlandırıyor. Dizinin diğer karakterleri arasında, Okan Yalabık(Orhan Yavuz), Ebru Özkan Saban(İpek Tekin), Kaan Yıldırım(Mehmet Ali Çağlar), Aytaç Şaşmaz(Zeynep Can) bulunuyor.

13-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler