Şevkat Yerimdar tekrar bölümleriyle de reytinglerde başarılı

Şevkat Yerimdar tekrar bölümleriyle de reytinglerde başarılı
Kısa sürede kendini sevdiren dizi reytinglerde de hedeflerine ulaşmış durumda. Her bölümüyle seyircisinin ayrı ayrı takdirini kazanan Şevkat Yerimdar dizisi özet bölümleriyle de reytinglerde ilk sıralarda olmayı başardı.

Fox Tv'nin sevilen dizileri arasında yer alan Şevkat Yerimdar reyting sıralamalarında ağızları açık bıraktı. Şevkat Yerimdar'ın reyting sonuçları. Şevkat Yerimdar bitiyor mu? İşte Şevkat Yerimdar ile ilgili tüm merak ettikleriniz.

Her Cumartesi günü yeni bölümleriyle ekrana gelen Şevkat yerimdar dizisi her bölümü ile reytinglerde ki başarısı ile takipçilerini oldukça sevindirriyor. Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Şevkat Yerimdar tekrar bölümü ile, reyting sıralamalarında 1. oldu. Tekrar bölümü ile de reytinglerdeki sıralamada yerini kimseye kaptırmayan dizi Şevkat Yerimdar, kısa süra kendini sevdirmeyi başarmıştı.

Fox Tv'nin gözde dizilerinden Şevkat yerimdar yepyeni bölümleriyle her Cumartesi 20:00'da.

Şevkat Yerimdar'a sürpriz bir isim daha

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu ve Burak Demir'in bulunduğu Şevkat Yerimdar dizisine yeni sezonda Uğur Serhan dahil olacak.

Geçtiğimiz hafta yaz sezonun en çok izlenen dizisi olan Şevkat Yerimdar bir rekora imza attı. Reytingler konusunda oldukça başarılı olan Şevkat Yerimdar dizisi yeni bölümler için hazırlıklara başladı bile. Fox Tv'nin sevilen dizisi Şevkat Yerimdar her Cuma 20:00'da Fox'ta!

24-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar