Show Tv dizisinden final kararı

Show Tv dizisinden final kararı
Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu Ramo dizisinin sözleşmesi sona erdi. Hayranları sözleşme yenilemeyen dizinin final yapıp yapmayacağını merak ediyor. Final tarihi haberimizde.

Murat Yıldırım’ın başrolde olduğu Show TV dizisinden final kararı geldi. Cuma akşamlarına damga vuran dizi neden final kararı aldı? Dizi severler 2 yıldır Show Tv ekranlarından yayınlanan dizinin ne zaman final yapacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Show TV dizisinden final kararı

Show TV'nin mafya dizilerinde ben de varım dediği Ramo için final kararı alındı. Ramo karakteriyle Murat Yıldırım'ın başrolünde olduğu dizi cuma akşamları ekrana geliyor. Tv100’ün haberine göre 2 yıldır Show Tv ekranlarında fırtına gibi esen Ramo, bayram öncesi ekrana veda edecek.

Anlaşma yenilenmedi

Tv100’den aldığımız habere göre reytinglerde rakipleriyle sıkı bir mücadele geçiren Ramo’nun iki yıllık anlaşması doldu. İki yıllık anlaşması dolan ve sözleşme yenilenmeyen dizinin final yapacağı öğrenildi. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı aksiyon mafya dizisi izleyicisine veda kararı aldı.  Bir BKM yapımı olan Ramo, bayram öncesi ekrana veda edecek. Geçen yıl çekimleri Adana’da olan ancak bu sezon İstanbul’a taşınan dizi, 5 bölüm daha çekilecek. Yeni bir anlaşma söz konusu olmazsa Ramo dizisi 30 Nisan Cuma günü 42. Son bölümüyle dizi severlere veda edecek. Gelişmeleri canlitv farkıyla takipçilerimize duyuracağız.

Ramo son bölümde neler oldu?

26 Mart Cuma akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo 37. Bölümünde kaybolan paraların peşine düşen Ramo, hiç bilmediği bir kasabaya ulaşır. Paraların bulunması için Kaptan tarafından Ramo’ya bir günlük süre verilmiştir. Ramo paraları bulamazsa Kaptan, kasabayı yerle bir etme sözü verir. Masum insanları Kaptan’ın gazabından korumak için çırpınan Ramo, kendisine kimin ihanet ettiğini de araştırmaktadır. Diğer yandan Serdengeçtilerin sistemini çözmeye uğraşan şerif, onları yok etmek için bir plan yapar. Başını belaya sokmasına rağmen Doğu’nun annesini aramaya devam eden Sibel, ipuçlarını takip eder ancak hiç beklemediği bir yere ulaşır. Olan biteni öğrenen Ramo tam bir çaresizlik içinde arayışına devam etmektedir. Aksiyon ve gerilimini hiç hız kesmediği mafya dizisi Ramo 38 yeni bölümü 2 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında. Keyifli seyirler.

01-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar