Sinem Kobal'ın Kararına Hayranları Çok Üzüldü!

Sinem Kobal'ın Kararına Hayranları Çok Üzüldü!
Ekranların sevilen isimlerinden oyuncu Sinem Kobal uzun süredir ekranlarda yer almıyor. Bir süre daha ekranlara dönmeyeceğini açıklayan oyuncu hayranlarını üzdü. İşte detaylar!

Ekranların sevilen ve beğenilen isimlerinden güzel oyuncu Sinem Kobal uzun süredir ekranlarda bir projede yer almıyor. Sinem Kobal son olarak iki yıl önce Yüz Yüze isimli dizide rol alan ancak projenin iki bölüm sonra bitmesinin ardından yeni projelere ve yapımlara kapısını bir süreliğine kapattığını açıklamıştı. iki yıldır ekranlarda bir projede yer almayan sadece reklamlarda görünen güzel oyuncu son olarak kararını yineledi ve yeni projelere kapısının kapalı olduğunu bildirdi. Güzel oyuncunun bu kesin tavrı ve kararı karşısında hayal kırıklı yaşayan sevenleri ise üzüntülerini gizleyemedi. 

Güzel Oyuncu Yeni Projelere Kapısını Kapattı!

Ekranların genç ve güzel oyuncularından Sinem Kobal uzun süredir ekranlarda ve beyaz perdede bir projede yer almıyor. Kendisine gelen teklifleri de geri çeviren güzel oyuncu bundan iki yıl önce aldığı kararın sürdüğünü belirtiyor. İki yıl önce Yüz Yüze adlı iki bölüm süren projenin ardından bir süre yeni yapımlara kapısını kapattığını belirten Sinem Kobal bu süre zarfında reklamlar hariç hiçbir yapımda yer almadı.

Sevenlerinin ısrarla ve sıklıkla ekranlarda görmekiçin mesaj yağmuruna tuttuğu güzel oyuncu tüm ısrarlara karşın tavrını değiştirmedi. Bir süre daha ekranlardan uzak kalacağının sinyallerini veren Sinem Kobal'ın ne zaman ve hangi projeyle ekranlara döneceği ise heyecanla ve merakla beklenmeye başlandı. 

Sinem Kobal: "Keyfim Çok Yerinde"

Sevenlerinin ve yapım şirketlerinin tüm ısrarına karşın aldığı kararın arkasında duran ve ekran ve beyaz perdeden uzak duran Sinem Kobal iyi olduğunu ve hayatında herşeyin yolunda olduğunu belirterek "Keyfim çok yerinde" ifadelerini kullandı. Kobal, şu anda gündeminde herhangi bir proje olmadığını da özellikle belirtti. Sevenleri ise sıklıkla sosyal medya hesabı üzerinden güzel oyuncuyu yeni rojelerde görmek istediklerini belirtiyorlar.

Takipçilerinin "ekranlara yakışıyorsun" "geri dön lütfen" "seni çok özledik" gibi ifadelerle ekranda görmek istediklerini belirttikleri Sinem Kobal'ın daha ne kadar projelere kapalı kalacağını ise kimse kestiremiyor. Sadece reklamlarda rol alan oyuncunun ekran ambargosunu kırıp ne zaman yeni bir projeyle ekranlara döneceğini ve bu projenin içeriğini canlitv.com adresinden takip edebilirsiniz. Umarız güzel oyuncunun yeni projelerde yer almama kararı bir an önce sona erer ve sevenleri güzel oyuncuya kavuşur. 

 

11-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler