TRT 1’in Yeni Dizisi Balkan Ninnisi’nin Fragmanı Yayınlandı

TRT 1’in Yeni Dizisi Balkan Ninnisi’nin Fragmanı Yayınlandı
TRT 1 ekranlarında haziran ayında yayına gelecek olan ve bir aşk ve dram dizisi olarak çekilen Balkan Ninnisi’nin ilk tanıtımı yayınlandı.

Yaz sezonunda yayınlanacak dizilerin tanıtımları bir bir yayıncı kanallarda ekrana gelmeye ve seyirciyle fragman olarak da olsa buluşmaya başladı. Haziran ayı başlarında yayına başlayacak olan yaz sezonu dizilerinden biri olan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Balkan Ninnisi adlı dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilen ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Balkan Ninnisi’nin ilk tanıtımı çekimlerin başlamasının ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlandı. İki genç insanın birbirine aşık olmasını ve kavuşma hayallerini anlatan dizinin yayınlanan tanıtımı seyirci tarafından oldukça beğenilirken dizinin bir aşk ve dram dizisi olarak yaz sezonuna damgasını vuracağına garanti gözüyle bakılıyor.

İlk Fragman Geldi

Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekimleri devam eden ve TRT 1 ekranlarında yaz aylarında yayınlanacak Balkan Ninnisi dizisinin ilk fragmanı yayıncı kanal ekranlarında dönmeye başladı. Oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Emre Bey, Merih Öztürk ve Özlem Türkad’ın yer aldığı dizinin haziran başlarında ekrana gelmesi bekleniyor. Bir aşk ve dram dizisi olan Balkan Ninnisi’nin yayınlanan tanıtımı seyirci tarafından sevilirken dizi merakla beklenmeye başlandı. Uğur Uzunok tarafından kaleme alınan ve Doğan Ümit Karaca’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çekimleri halen Makedonya’da devam ediyor.

Balkan Ninnisi Konusu Ne?

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Balkan Ninnisi Makedonya’da çekiliyor. Üsküp’te geçen bir aşk hikayesini odak noktasına alan dizide Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü, Taş Köprü’nün birleştirdiği Üsküp’te geçen aşkı anlatan dizide biri Türk, diğeri Makedon iki gencin yüreklere dokunan destansı aşkları ve kavuşma mücadeleleri ve etraflarında yaşanan olaylar ele alınacak. Dizinin ilk yayınlanan fragmanı da buna uygun olarak Taş Köprüde başlıyor ve yine bu aşkın zor geçeceğine ilişkin ilk işaretler olarak iki sevgilinin aileleri uzaktan görünüyor. Bir kavuşma mücadelesinin ve aşkı yaşamanın zorluklarının anlatılacağı dizinin yaz sezonunda aldığı reytinge göre devam edip etmeyeceğine karar verilecek. Türk ve Makedon oyuncuların birlikte rol alacakları dizide ayrıca Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Kaan Turgut, Deniz Gürkan, Sarp Bozkurt, Mustafa Jasar, Bedija Begovska ve Elyesa Kaso gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin haziran ayı başlarında ekrana gelmesi bekleniyor.

25-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar