Kaan Yıldırım'ın Yeni Dizisi Sipahi'den İlk Kareler Geldi

Kaan Yıldırım'ın Yeni Dizisi Sipahi'den İlk Kareler Geldi
Kaan Yıldırım’ın bir istihbarat ajanına hayat verdiği Sipahi dizisinden ilk kareler gelmeye başladı. Dizinin aralık ayında Show Tv’de ekrana gelmesi bekleniyor.

Son günlerde dizi sektöründe en çok konuşulan yapımların başında gelen ve seyirci ve yayınlanacağı kanal olan Show Tv tarafından heyecanla ve sabırsızlıkla beklenen yeni dizi Sipahi geçtiğimiz günlerde okuma provalarını yapmış ve ardından sete çıkarak çekimlere başlamıştı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nda bir saha ajanı olan Korkut Ali Türkoğlu’nun hikayesini anlatan diziden ilk kareler gelmeye başladı. Halen çekimleri süren ve en geç aralık ayı başında seyirciyle buluşması beklenen dizide ayrıca başarılı ve ünlü isimler Kerem Alışık ve özge Gürel’de başrolde yer alıyor. Kaan Yıldırım’ın Korkut Ali Türkoğlu’na, Kerem Alışık’ın ise MİT Eski Başkanı Yıldırım Bozok’a hayat vereceği dizi şu sıralar merakla ve heyecanla bekleniyor.

İlk Kareler Geldi

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve iddiasıyla herkesi merak içinde bırakan CNP Film tarafından hazırlanan Dram – Aksiyon türündeki dizi Sipahi’den ilk kareler gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde sete çıkan ve çekimlere başlayan dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken dizinin senaryosunu Ali Doğançay kaleme alıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak Kerem Alışık’ın partneri olması için Ece Dizdar’la anlaşılırken dizinin üç bölümünün çekilmesinin ardından yayına gireceği öğrenildi. Bir istihbarat ajanı olan ve sahada görevli Korkut Ali Türkoğlu’nun ülke için başka istihbarat teşkilatlarının ajanlarıyla ve terör örgütü elemanlarıyla verdiği mücadelenin hikayesinin anlatılacağı sipahi seyirci tarafından merakla beklenen dizilerin başında yer alıyor.

Sipahi Oyuncuları Kimler?

Show Tv ekranlarında aralık ayında yayına başlayacak olan yeni dizi Sipahi birbirinden ünlü oyunculardan oluşan castıyla dikkatleri çekiyor. CNP Film tarafından hazırlanan Sipahi’nin çekimleri halen İstanbul’da devam ediyor. Yakında ilk tanıtımıyla ekrana gelmesi beklenen Sipahi dizisinin oyuncu kadrosunda, Kaan Yıldırım (Korkut Ali), Özge Gürel (Canan Kerem Alışık (Yıldırım Bozok), Ece Dizdar (Narin), Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Sinan Tuzcu, Nurettin Sönmez, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Emre Bulut, Çağdaş Onur Öztürk, Zeynep Oymak ve İsmail Düvenci gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizinin aralık ayında Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

31-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar