Sol Yanım 1. Bölüm izle

Sol Yanım 1. Bölüm izle
Star TV'de 26 Kasım Perşembe günü ilk bölümüyle yayınlanan Sol Yanım 1. bölüm izle! Sol Yanım ilk bölüm tek parça ve full hd kalitesinde izlemek için detaylar haberimizde!

Son zamanların en çok merak edilen televizyon projelerinden biri olan BKM imzalı Sol Yanım dizisi 26 Kasım Perşembe günü ilk bölümüyle Star TV'de yayınlandı.

Entikalarla dolu ilk bölümün ardından diziyi izleyemeyen veya tekrar izlemek isteyenler Sol Yanım 1. bölüm izle ve ilk bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışıyor. Sol Yanım konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İlk bölümünde neler oldu? İşte detaylar!

SOL YANIM 1. BÖLÜM DETAYLARI

Başrollerini Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin'in paylaştığı Sol Yanım dizisinin ilk bölümünde yaşanacaklar!

Serra (Özge Yağız), okul hayatında başarılı, ailesine karşı sorumluluklarının bilincinde ve hayatın gerçekleriyle çok küçük yaşta tanışmak zorunda kalan genç ve güzel bir kızdır. Gönlünü Kutlusay Ailesi'nin genç ve yakışıklı vehiahtı Selim'e kaptırmıştır. Selim'in (Tolga Mdi) görkemli yaşamının yanında mütevazi bir hayata sahip olan Serra, Selim'i ailesiyle tanıştırır.

Normal yaşamında da başarılı bir kız olan Serra, Selim'in ailesinin sahip olduğu Kuzey Üniversitesi'nde burslu okumaktadır. Selim için ise Kuzey Üniversitesi aile baskısından başka birşey değildir.  Serra ve Selim'in hikayesinin konu alındığı Sol Yanım dizisinde izleyenleri bol entrikalar bekliyor.

SOL YANIM 1. BÖLÜM İZLE | SOL YANIM İLK BÖLÜM İZLE

Perşembe akşamlarının yeni dizisi Sol Yanım 26 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de izleyiciyle buluştu. Ekranlara yeni soluk olmaya hazırlanan dizi izleyiciden tam not almayı başardı. Sol yanım ilk bölüm izlemek isteyenler arama motorlarında Sol Yanım 1. bölüm izle araması yaparak ilgili bölüme ulaşmaya çalışıyor. Dizinin ilgili bölümüne yukarıdaki bağlantıdan veya Star TV'nin resmi internet sitesi "https://www.startv.com.tr/dizi/sol-yanim" bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

SOL YANIM 1. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Televizyon yapımların sürekliliği için en önemli etken olan reytingler merak ediliyor. Sol Yanım 1. bölüm reytingleri 27 Kasım Cuma günü saat 10:00'da belli olacak. Sonuçları öğrenmek için bu sayfayı ziyaret etmeyi unutmayın!

Sol Yanım her Perşembe saat 20:00’da Star TV’de!

26-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar