Sol Yanım 3. bölüm izle

Sol Yanım 3. bölüm izle
Star TV'de 10 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan Sol Yanım 3. bölüm izle! sol Yanım tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

10 Aralık Perşembe Star TV'de 3. bölümüyle ekrana gelen Sol Yanım'da bu hafta neler olacak? Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde; Selim, Burak ve Serra arasındaki aşk üçgenine Biricik müdahale edecek. Serra, Burak ile yakınlaşmaya devam ederken Biricik'in müdahaleleri nasıl sonuçlanacak? Peki Sol Yanım'ın bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Sol Yanım 3. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Sol Yanım son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

SOL YANIM 3. BÖLÜM (SON BÖLÜM) DETAYLARI

Sol Yanım'ın 10 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan 3. bölümünde; Burak, Serra'nın sır gibi saklatığı gerçek hayatını öğrenecek ancak durum Serra'nın tahmin ettiği gibi gelişmeyecek. Selim ile Serra birbirini daha yakından tanıdıkta birbirlerine ısınacak ve aralarındaki bağ daha samimi bir hal almaya başlayacak. Selim'in derslerindeki gelişmeler ikilinin daha fazla birlikte zaman geçirmesini sağlayacak.

Diğer yanda Barbar, Burak ve Serra arasındaki samimiyetin farkına varır ve hiç hoşuna gitmez. Burak'ı Serra'dan uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaktan kaçınmaz. Selim, Burak ve Serra arasındaki samimiyet Biricik'in hoşuna gitmez ve aralarında bir aşk oluşmaması için engellemeye çalışır. Biricik'in Burak ve Serra arasında duygusal bir bağ olduğunu her fırsatta ima etmesi Selim'i rahatsız eder.

SOL YANIM 3. BÖLÜM İZLE | İŞTE SON BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN DETAYLAR

10 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'de yeni bölümüyle yayınlanan Sol Yanım izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Sol Yanım 3. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Star TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.startv.com.tr/dizi/sol-yanim/bolumler'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Sol Yanım saat 20:00’da Star TV’de!

10-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar