Sol Yanım 4. bölüm izle

Sol Yanım 4. bölüm izle
17 Aralık Perşembe akşamı Star TV'de yayınlanan Sol Yanım 4. bölüm izle! Sol Yanım son bölümü tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım 17 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'da yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde Serra büyük bir çıkmaza girecek. Brak'ın geçirdiği kazadan herkes onu suçlayacak. Sol Yanım'ın bu hafta yayınlanan yeni bölümünü izleyemeyenler Sol Yanım 4. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Sol Yanım son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

SOL YANIM 4. BÖLÜM (SON BÖLÜM) DETAYLARI

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Burak korkunç bir kazaya karışır. Burak'ın kaza yapmasına sebep olan araç olay yerinden kaçarak izini kaybettirirken okuldaki herkes yaşananlardan Serra'yı suçlar. Eda herkesin ortasında Serra'ya tokat atar. Yaşananlara şait olan Selim bu defa Serra'yı koruyamaz.

Asena'nın doğum günü için büyük bir organizasyon planı yapılır. Organizasyonu Serra'nın çalıştığı otel üstlenir. Otel organizasyonda çalışması için Serra'yı görevlendirir ve böylece Serra zorunda olarak Kutlusay Malikanesine ilk defa girer. Parti bittikten sonra malikanede temizlik yapan Serra'yı gören Onur şaşkınlığını koruyamaz.

Tüm bunların üzerine Biricik, Serra hakkında öğrendiği gerçekleri koz olarak kullanmaya karar verir. Okula konferans vermek için gelen Mert Tekin'e yardımcı olması için Serra görevlendirilir. Serra'yı Mert Tekin'in yanında gören Selim duygularının farkına varacak ve Serra'yı hiç beklemediği bir anda öpecek.

Burak'ın karıştığı kazadan dolayı herkes Serra'yı suçlarken suçlamalardan kurtulmak isteyen Serra kendisini aklayabilecek mi? Asena'nın doğum gününde çalışan Serra'yı gören Onur ne yapacak? 

SOL YANIM 4. BÖLÜM İZLE | SOL YANIM SON BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği Sol Yanım dizisi 17 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümüyle yine izleyenlere keyifli dakikakar yaşatmayı başardı. Sol Yanım 4. bölüm izle veya son bölüm izle araması yaparak dizinin ilgili bölümüne ulaşmaya çalışanlar 'https://www.startv.com.tr/dizi/sol-yanim' adresinden dizinin yeni bölümünü izleyebilirler.

Sol Yanım her Perşembe saat 20:00'de Star TV ekranında!

17-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar