Sol Yanım 5. bölüm izle

Sol Yanım 5. bölüm izle
Sol Yanım 5. bölüm izle; Sol Yanım dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Sol Yanım 5. bölüm izle; Star TV'nin ekrana getirdiği ve BKM'nin yapımcılığını üstlendiği Sol Yanım dizisi 24 Aralık Perşembe akşamı 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sol Yanım izleyicileri her bölümü büyük bir merakla takip ediyor. Yeni bölümü izlemek isteyen izleyiciler tek parça ve full HD olarak izleyebilecekleri bir internet adresi arayışı içerisindeler. Son bölüm, bu sayfadan oldukça kolay bir şekilde izlenebilir. Bölümleri düşük görüntü kalitesiyle yayınlayan diğer sitelerin aksine bu sayfadan yeni bölümü tek parça ve full HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Sol Yanım dizisinin bu akşam ekrana gelecek 5. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili detaylar da sayfanın devamında sizleri bekliyor.

Sol Yanım 5. bölüm izle

Star TV'den ekrana gelen ve BKM imzası taşıyan Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosunda Cansel Elçin, Özge Yağız, Emre Diner, Tolga Mendi, Defne Samyeli, Deniz Barut, Cemre Baysel, Emre Bey, Benian Dönmez, Taner Rumeli, Feyza Civelek, Oktay Çubuk, Ecem Atalay, Seda Akman, Haydar Köyel ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimler yer alıyor. Her Perşembe akşamı ekrana gelen Sol Yanım dizisinde Serdar Gözelekli yönetmen olarak karşımıza çıkıyor. Senaryo ise Melis Civelek tarafından kaleme alınıyor. Sol Yanım dizisinin bu akşam ekrana gelen yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için hemen yukarıda bulunan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Sol Yanım 5. bölüm özeti

Serra ve Selim arasındaki birliktelikten mutsuz olan Biricik, ikilinin birlikteliğine mani olacak mıdır? Barbar, Burak'ın başını derde sokmasının ardından Selim'e nasıl bir tepki verecektir? Asena ve İhsan arasındaki evlilik de tehlikeye mi girmiştir. Selin ve Serra'nın beraber olmaya başlamasının ardından okuldaki en büyük gündem maddesi budur. Serra hissettiği her şeyi söylerken Selim de aşkın da etkisiyle daha sakin ve neşe dolu bir adam haline gelmiştir. Biricik de bundan mutsuz olunca hemen Serra'nın aklını Selim ile ilgili ipe sapa gelmez şeylerle doldurur. Sol Yanım dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

24-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler