Sol Yanım 8. bölüm izle

Sol Yanım 8. bölüm izle
Sol Yanım 8. bölüm izle; Star TV'den ekrana gelen Sol Yanım dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Sol Yanım 8. bölüm izle; BKM Yapım imzası taşıyan ve Star TV'den ekrana gelen Sol Yanım dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor. Bu akşam saat 20:00'da başlayacak yeni bölüm internet üzerinden en kolay nasıl izlenir? Her bölümü milyonlarca kişi tarafından izlenen Sol Yanım dizisini izleme sayfası burada. Dizinin izleyicileri yeni bölümü hangi adres üzerinden kolayca izleyebileceğini merak ediyor. Sevenleri tarafından merakla beklenen Sol Yanım dizisinin yeni bölümünü bu sayfadan tek parça ve full HD olarak kolayca izleyebilirsiniz. Sol Yanım dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili merak ettiğiniz bilgileri de bu sayfadan bulabilirsiniz.

Sol Yanım 8. bölüm izle

Star TV'nin ekrana getirdiği BKM'nin ise yapımını üstlendiği Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosunu Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Murat Balcı, Özgür Cem Tuğluk, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca ve Hasret Usneker gibi isimler oluşturuyor. Sol Yanım dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan 7. bölümü internet üzerinden düşük kalite gibi problemlerle karşılaşmadan bu sayfa üzerinden izleme imkanın sahipsiniz. Bu dizinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Sol Yanım 8. bölüm özeti

Serra'yı İhsan'ın arabasından inerken gören Nilgün, kızını sorguya çeker ve Kutlusay ailesi ile ilgili uyarıda bulunur. İhsan ise Serra'nın Nilgün'ün kızı olduğunu o an fark eder ve şaşırır. Nilgün ise kızı ve İhsan arasındaki şeye müsade etmez. Berrin ise kalp krizi geçirmesinin ardından ailenin arasını düzeltmesine ön ayak olur. Berrin, İhsan ve Selim arasındaki sorunu çözmek ister. İhsan, babasından özür diler ve mesele tatlıya bağlanır. Berrin, geri dönerek Asena'yı zor durumda bırakır. Berrin, Asena'ya karşı gözünü dört açar. Biricik, Zeynep tarafından ihanete uğramasının ardından intikam planını devreye sokar.

21-01-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler