Sol Yanım Dizisinin Başrolü Belli Oldu!

Sol Yanım Dizisinin Başrolü Belli Oldu!
Star Tv’de eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan ve hazırlıkları süren Sol yanım adlı yapımın başrol oyuncusu belli oldu. İşte detaylar!

Kanallar yeni yapımlarla seyirci karşısına çıkacağı Eylül yayın dönemine hazırlanırken çalışmalarda hız kazanmış durumda. Özellikle koronavirüsün yeniden etkili olması tehlikesine karşı bir an önce setlere inmek isteyen yapım şirketleri bunun için hazırlıkları bitirmek için yoğun bir çaba harcıyorlar. Önümüzdeki yayın döneminde Star Tv’de ekrana gelecek olan ve BKM Yapım tarafından hazırlanan Sol Yanım adlı dizide de çalışmalar ve özellikle cast çalışmaları hızlanmış durumda. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturacağı ve senaryosunu Melis Civelek’in kaleme alacağı Sol Yanım isimleri netleşen oyuncular peş peşe açıklanmaya başlandı. Dün açıklanan Cansel Elçin ve Esra Bezen Bilgin’in ardından bugün de dizide başrolü oynayacak oyuncunun ismi netleşti. Yeni yayın döneminin iddialı dizilerinden biri olacak olan Sol Yanım’ın başrolünde Özge Yağız’ın yer alacağı öğrenildi. İşte detaylar!

Özge Yağız Sol Yanım’ın Başrolü Oldu!

BKM Yapım tarafından Star Tv için hazırlıkları süren ve yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan Sol Yanım adlı dizinin cast çalışmaları hız kazandı. Dizinin ağustos ayı başlarında sete ineceği öğrenilirken bunun için hazırlıkların biran önce bitirilmesine çalışılıyor. Dizinin başrol oyuncusu olarak en son Kanal 7’de Yemin adlı yapımda rol alan güzel oyuncu Özge Yağız’la anlaşmaya varan BKM daha önce de Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin’le de anlaşmaya varmıştı. Ayrıca dizide rol alacak bir başka oyuncu olarak da Deniz Barut’la anlaşıldığı öğrenildi. Peş peşe açıklanan bu isimlerle dizinin ana castının büyük ölçüde tamamlandığı belirtiliyor.

Özge Yağız Kimdir?

Son olarak Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Yemin adlı dizide başrol oynayan ve oldukça başarılı bir performans ortaya koyan ve seyirci tarafın çok sevilen Özge Yağız şimdilerde yeni bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. 10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi’nden mezun olmuştur. İlk olarak Adını Sen Koy adlı yapımla oyunculuğa başlayan oyuncu önümüzdeki dönemde Star Tv’de yayınlanacak Sol Yanım adlı yapımda rol alacaktır. Özge Yağız daha önce Adını Sen Koy ve Yemin adlı yapımlarda rol almıştır.

11-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar