Sol Yanım’da Özge Yağız’ın Partneri Belli Oldu!

Sol Yanım’da Özge Yağız’ın Partneri Belli Oldu!
BKM Yapım tarafından Star Tv için hazırlıkları süren ve yeni yayın döneminde ekrana gelmesi beklenen Sol Yanım adlı dizinin erkek başrol oyuncusu belli oldu. İşte detaylar!

Televizyon kanalları yeni dizileri için hazırlıklarının son safhasına geldi. Artık bir bir sete çıkmaya başlayan diziler yeni sezon iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Yeni yayın döneminde seyirciyi çekebilmek ve yayın hayatına erken veda etmemek için ellerinden geleni yapan diziler reyting canavarına kurban olmak istemiyorlar. Yeni başlayacak dilerden biri olan ve yaptığı son ataklarla iddialı bir konuma gelmeyi başaran BKM Yapım imzalı Sar Tv’de ekrana gelecek Sol Yanım Dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Özge Yağız’la partner olacak ve dizinin erkek başrol oyunculuğunu üstlenmesi beklenen genç ve başarılı oyuncu Tolga Mendi Sol Yanım’a katılarak yeni sezonda seyirciyle buluşacak ve kıran kırana geçmesi beklenen reyting savaşlarında dizisi için elinden geleni yapacak. İşte detaylar!

Tolga Mendi Sol Yanım’da!

Star Tv için hazırlıkları süren ve artık sete çıkmak için gün sayan BKM Yapım imalı Sol Yanım Dizisi yeni yayında döneminde iddialı dizilerin başında geliyor. Star Tv’nin son dönemdeki düşük reytingine çözüm olması beklenen ve kanalın da göz bebeği olan dizi son olarak Tolga Mendi ile el sıkıştı. Birçok ünlü oyuncuyu kadrosuna katan dizi başrolde Özge Yağız’ın partneri olması için Tolga Mendi ile anlaştı. Kadrosunda Özge Yağız, Cemre Baysel, Cansel Elçin, Defne Samyeli, Deniz Barut, Esra Bezen Bilgin ve Emre Bey gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sol Yanım’ın senaryosunu Melis Civelek kaleme alırken dizinin yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli üstlenmiş durumda. Yakın bir zamanda sete çıkması beklenen dizi seyirci tarafından da merakla beklenmeye başlandı.

Sol Yanım Tolga Mendi Kimdir?

Star Tv ekranlarında BKM Yapım imzasıyla ekrana gelecek olan ve güzel oyuncu Özge Yağız’ın Partneri olacak Tolga Mendi 23 Mart 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından üniversite hayatına Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesinde devam eden yetenekli oyuncu daha sonra oyunculuk için gerekli eğitimleri almıştır. Savunma sporlarında oldukça başarılı olan ve binicilik eğitimleri de alan Tolga Mendi ilk olarak kamera karşısına Acı Aşk adlı diziyle çıkmıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır:

-          Acı Aşk

-          Rüzgarın Kalbi

-          Yeni Gelin

22-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar