Son Yaz 13. Bölüm İzle

Son Yaz 13. Bölüm İzle
26 Mart Cuma günü yayınlanan Son Yaz 13. bölüm izle; Son Yaz dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak bu adreste.

Son Yaz 13. bölüm izle; Yeni Bölüm ile Fox Tv ekranlarında 26 Mart Cuma akşamı seyircisi ile buluşacak dizi O3 Medya imzası taşıyor. 13. BÖlüm ile yayınlacak dizinin son bölümünü internet üzerinden yüksek kalitede nasıl izleyebiceklerini araştırıyor. 

Son bölüm  yayınlandıktan sonra  "Son Yaz yeni bölüm izle"  gibi aramalar yapan izleyiciler karşılarına çıkan adreslere tıklasalar da düşük görüntü kalitesi gibi problemlerle karşı karşıya kalıyorlar. Son Yaz dizisinin yeni bölümünü  tek parça  ve  full HD  olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Dizinin son bölümünü izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca bölüm ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere de yazının devamına göz atarak kolayca ulaşabilirsiniz.

 

Son Yaz Son Bölüm Özeti

Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümde,  Akgün üzerine atılan suçtan temize çıkmıştır. Babasına ve Selim Savcı'ya artık pis işlere ve kişilere bulaşmıyacağına dair söz verir. Selim Kara'nın yakınında olmak için açtığı gece klubünü yeniden işler hale getirecektir. Soner ve Eray ile açtığı bu klüb Akgün'ü yeniden İzmir'e bağlayacaktır. Bu işletmeyi geyeniden Alaçatıya tanıtmak için İstanbuldan ünlü bir sanatçıyı konser vermesi için getirir. Ancak konser gecesi Akgün ile kendisini aynı yerde gören fakat kimse tarafından övgü alamadığı gibi destek görmeyen Soner kendisini asla aklayamayacağını söyleyerek kavga çıkarır. 

Yağmur ise artık Akgün'ün aklanmasından sonra rahata kavuşur. Babası ile Akgün aynı evde yaşaması Yağmur'un duygularına engel olmaza. Selim ikisinide üstü kapalı bir halde birbirlerinden uzak durmaları gerektiğini söyler. Fakat Akgün ve yağmur aşkın çekimine çoktan kapılmıştır. Selim Akgün'ün açığa çıkardığı Cemal'in katil olduğu soruşturmayı gizli yürütmesi sebebi ile Cumhuriyet savcığından başına bir muhakkik getirilir. Canan artık Selim için düzelmeye doğru giden ilişkileri için tereddüt etmeye başlar ve Selim'in başında durmaya karar verir. 

SON YAZ KADROSU

FOX TV'nin sevilen dizisi Son Yaz'ın oyuncu kadrosunu Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yusuf Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi isimler oluşturuyor. Her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşan dizinin yeni bölümü büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenecek. Siz de dizinin yeni bölümünü izlemek için bir internet adresi arıyorsanız bu sayfa üzerinden izleyebilme imkanına sahipsiniz. Son Yaz dizisinin 13. bölümü tek parça ve full HD gibi seçeneklerle izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

26-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar