Son Yaz 18. Bölüm İzle

Son Yaz 18. Bölüm İzle
30 Nisan Cuma günü yayınlanan Son Yaz 18. bölüm izle; Son Yaz dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak bu adreste.

Son Yaz 18. bölüm izle;Yeni Bölüm ile Fox Tv ekranlarında 23 Nisan Cuma akşamı seyircisi ile buluşacak dizi O3 Medya imzası taşıyor. 18. BÖlüm ile yayınlacak dizinin son bölümünü internet üzerinden yüksek kalitede nasıl izleyebiceklerini araştırıyor. 

Son bölüm  yayınlandıktan sonra  "Son Yaz yeni bölüm izle"  gibi aramalar yapan izleyiciler karşılarına çıkan adreslere tıklasalar da düşük görüntü kalitesi gibi problemlerle karşı karşıya kalıyorlar. Son Yaz dizisinin yeni bölümünü  tek parça  ve  full HD  olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Dizinin son bölümünü izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca bölüm ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere de yazının devamına göz atarak kolayca ulaşabilirsiniz.

Son Yaz Son Bölüm Özeti

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Son yaz dizisinin son bölümünde bu akşam Akgün Gökhan'ın abisi olmadığını düşündüğünden onu hastanelik etmiş ve bundan pişmanlık duymuştur. Kendisini affettirmek için Gökhan'a gider. Yağmur'da bir yandan Gökhan ve Akgün için uğraşır. Gökhan ise Yağmur ve Akgün arasındaki saf samimiyetin farkına varır ve hoşlanmaz. Zaten onun amacı kendisi gibi Akgünüde yalnızlaştırmaktır. Akgün abisi için onun el konulan arabasını almaya çalışırken bu davranışı sezmiş ve rahatsız olmuştur. 

Selim, Fatih’i gözaltına almış olsa da Serap’ın tanıklığı Fatih’in tutuklanmasını zorlaştırır ancak Selim’in hamleleri henüz tükenmemiştir. Selim ve Canan, kimseye söylemeden ilişkilerini yaşamaya başlarlar. Selim, elde ettiği ikinci şansını mahvetmemeye kararlıdır.

Akgün’ün babası 12 yaşındaki doğum gününde tutuklandığı gün Akgün, bir daha doğum gününü kutlamamaya yemin etmiştir. 21 yaşına girerken kendisini seneler sonra bir ailenin parçası gibi hisseden Akgün, hayatı ve seçimleriyle ilgili bir yol ayrımına gelir. Yeni yaşında hayatın siyah ve beyazdan ibaret olmadığını anlayacak ve doğum gününü kendisini en mutlu hissettiği yerde kutlayacaktır.

30-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler