Son Yaz 20. Bölüm İzle

Son Yaz 20. Bölüm İzle
28 Mayıs Cuma günü yayınlanan Son Yaz 20. bölüm izle; Son Yaz dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak bu adreste.

Son Yaz 20. bölüm izle;Yeni Bölüm ile Fox Tv ekranlarında 28 Mayıs Cuma akşamı seyircisi ile buluşacak dizi O3 Medya imzası taşıyor. 20. BÖlüm ile yayınlacak dizinin son bölümünü internet üzerinden yüksek kalitede nasıl izleyebiceklerini araştırıyor. 

Son bölüm  yayınlandıktan sonra  "Son Yaz yeni bölüm izle"  gibi aramalar yapan izleyiciler karşılarına çıkan adreslere tıklasalar da düşük görüntü kalitesi gibi problemlerle karşı karşıya kalıyorlar. Son Yaz dizisinin yeni bölümünü  tek parça  ve  full HD  olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Dizinin son bölümünü izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca bölüm ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere de yazının devamına göz atarak kolayca ulaşabilirsiniz.

Son Yaz Son Bölüm Özeti

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Son yaz dizisinin son bölümünde bu akşam Akgün Yağmur’ a ne olduğunu öğrenmek için Gökhan’la yola çıkmışken, Selim emniyette rüşvet olayıyla ilgili ifade verir. Yağmur ve Kaan’ın kaza yaptığını kısa sürede öğrenince hastaneye koşarlar. Kaan ve Yağmur ameliyattayken Selim bu olayın sabotaj olabileceği şüphesiyle olayı araştırmaya başlamıştır bile. Akgün olayın kendisine yapılan bir sabotaj olduğunu öğrenince yapanı bulup cezasını vermeyi kafasına koyar. Gökhan ise kimliğinin ortaya çıkmaması için sürekli tetiktedir.

Yağmur uyandığında kaza anını hatırlayamaz. Kaan’ın durumu ise daha ciddidir. Gökhan için şimdilik tehlike geçmiştir. Akgün ve Selim olayın peşine düşerken Canan da olayın sabotaj olduğunu öğrenip Selim’e sakladığı için kızar. Selim’in görevden el çektirildiği haberi gelince Akgün’e daha fazla iş düşecektir. Akgün Soner ve Eray’ın yardımıyla sabotajcının peşine düşer. Kim olduğunu öğrendiği anlarda ise Gökhan, Yağmur’un olayı hatırlamak üzere olduğunu fark etmiş olup ona yanaşır. Gökhan kendisi için çemberin daraldığını anlayınca geri dönülmez bir yola girer.

28-05-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler