Zümrüdüanka 19. Bölüm Ful İzle!

Zümrüdüanka 19. Bölüm Ful İzle!
Demirkanlar konağında yine bir can pazarı yaşanıyor. Bu kez hem Demirkanlar hem de Özgüçlerin huzuru bozuluyor. Zümrüdüanka 19. Bölüm ful izlemek için detaylar haberimizde!

Fox TV'nin sevilen dizisi Zümrüdüanka'da sular yine durulmuyor. Serhat ve Zümrüt'ün evlilik kararı ardından konak yine karışıyor. Mutluluğu evlenseler bile bir türlü yakalayamayan Zümrüt ve Serhat, bir yandan Abbas'ın başına çorap ördüğü Meliha ile uğraşırken bir yandan da Suhan'dan ı korumaya çalışırlar. Abbas kaçıp geri geldikten sonra Malihaya kurduğu tuzaktan nasıl zararlı çıkacak? Abbas'ın ölmesinden çok korkan Azimet hangi olayla yüzyüze gelecek? Suhandan'ı bekleyen sürpriz ne? 

Hepsi ve daha fazlası tüm ayrıntıları ve canlı yayın linki ile Zümrüdanka 19. Bölüm Ful İzle haberimizde. Haberimizin detayları aşağıda. 

ZÜMRÜDÜANKA 19.BÖLÜM ÖZETİ

Zümrüdüanka 19. bölümde, Abbas vurulur. Azimet hanımın en çok korktuğu şey son evladının da ölümünü görmek kabusu gerçek mi oluyor. Üstelik Abbas'ı vuran kişi başına binbir çorap örüp Zümrüt'ü vurmak isteyen Meliha olunca. Zümrüt ve Serhat Meliha için canlarını ortaya koyarlar. 

ÖZgüçleri bekleyen büyük bir Sürpriz vardır. Suhandan'ın kocası hakkında duydukları, ona tamda bukadar güvenmiş ve kendisini karısı olarak görmüşken yıkılır. ÖZgüö konağındaki Sürpriz hem Demirkanları hemde Özgüçleri birbirine karıştırır. Serhat , Özgüçlerden yakasını kurtarmak isterken daha fazla birbirlerine girdikleri için ne yapacağını bilemez. Sevdikleri bu uğurda zarar görmektedir. Bu durumdan sıyrılabilmek için Cihan ile iş birliği yapar. 

Suhandan Hamit hakkında öğrendikleri hemen Serhat'a söylemek için konağa gelir. Fakat işler iyice sarpa sarmıştır. Azimet evlatları ve torunlarını korumak için artık onların yanında olduğunu göstermek istemektedir. Fakat hala en büyük düşmanı Zümrüt'tür. Zümrüt ile Serhat'ı ayırmak için Deniz ile halen işbirliği içindedir. Serhat ve Zümrüt aşkı türlü sınavlardan geçerken Azimet sınavını bir kez daha atlatabilecek midir? 

Hepsi ve daha fazlası bu akşam yayınlanan Zümrüdüanka 19.bölüm izle haberimizde bulabilirsiniz. Detaylar için haberimizi takipte kalın 

İyi Seyirler. . . 

14-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar