Söz dizisi oyuncuları Hakkari Yüksekova'da Mehmetçik ile buluştu.

Söz dizisi oyuncuları Hakkari Yüksekova'da Mehmetçik ile buluştu
Star TV'nin pazartesi günleri izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi Söz'ün askerleri Mehmetçiğimizi ziyaret etti. İşte ziyarete giden ünlü oyuncular

TIMS&B yapım şirketinin Star TV'de pazartesi günleri yayınlanan dizisi Söz, başladığı günden itibaren izleyicinin milli duygularını kabartıyor ve reyting sıralamasında başarılı sonuçlar elde ediyordu. 3. sezonuna devam etkmekte olan dizinin çeşitli rütbelerdeki askerlerine hayat veren oyuncu ekibi Hakkari Yüksekova'ya gitti. Türkiye-Irak sınır hattının güvenliğinden sorumlu askerleri görev başında ziyaret eden oyuncular oynadıkları karakterlerin gerçek yaşamlarına tanıklık etti. Terörlere mücadele eden askerlerle buluşan ekip, oyunculardan Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik, Aytaç Şaşmaz ve yapım şirketi Genel Müdür Yardımcısı Mücahit Murat'tan oluşuyordu.

İlçedeki karakolları ve üs bölgelerini gezen Söz'ün kahramanları gerçek kahramanlardan verdikleri mücadele hakkında bilgiler aldı. Uzun sohbetler edip bağlama eşliğinde türküler söylendi. Yaşamlarını izleyiciye buluşturan ekibin ziyaretinden çok memnun kalan askerler, oyuncularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Dizi ekibi moral ziyaretinin ardından geceyi üs bölgesinde geçirdi.

NİHAT ALTINKAYA: BU ZORLUKLARI EKRANA TAŞIMAK ZOR

Dizide Albay Erdem Kaçmaz'ı canlandıran oyuncu Nihat Altınkaya bu anlamlı ziyaretin gururunu taşıdığını söyleyip bölgeki zorlu iklim şartlarından bahsetti. Altınkaya: ''Gelip kendimiz görmek istedik, biz de elimizden geldiği kadar bu kahraman askerlerimizi canlandırmaya çalışıyoruz ama ne yapsak onların bu zorluklarını ekrana taşıyamıyoruz.Allah hepsinin yardımcısı olsun. Çok zor şartlarda mücadele ediyorlar. Kahraman askerlerimize başarılar diliyoruz. Hep onların yanındayız, onları seviyoruz." dedi.

Uzman Çavuş Feyzullah Altıparmak'a hayat veren oyuncu Aytaç Şaşmaz ise: ''Olağanüstü bir yer ve buraya gelmek bizim için büyük bir gurur. 'Söz' dizi ekibi olarak onlar için buradayız. Çünkü biz onları temsil etmeye çalışıyoruz. Tabii biz onları 'mış' gibi yapıyoruz, onlar gerçek hayatlarında bunları yaşıyorlar." sözlerinde bulundu.

SÖZ DİZİSİ KONUSU

Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda üsteğmen olarak görev yapan bir üsteğmenin nişanlısı, teröristler tarafından planlanmış bir canlı bomba suikastına kurban gider. Üsteğmen bu olaydan sonra bütün teröristlerden nişanlısının öcünü alma kararı verir. Bu intikam ateşi ile yeni bir özel kuvvetler birliği kurulur ve bu kurulan tim anti terör timidir. Timin içinde konusunda en iyi askerler var ve bu timin başında nişanlısı öldürülen üsteğmen Yavuz(Tolga Sarıtaş) yer alır.

 

28-01-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar