Söz Dizisinde Aşık Şehit mi Olacak?

Söz Dizisinde Aşık Şehit mi Olacak?
Star Tv'nin başarılı yapımlarından Söz'de yaprak dökümü devam ediyor. Dizide Aşık karakterini canlandıran Doğukan Polat'la yollar ayrılıyor mu? Gelişmeler haberimizde!

Tıms&B tarafından Star Tv için hazırlanan ve yapımcılığını Timur Savcı ve Burak sağyaşar’ın, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı Söz seyirci tarafından beğenilerek seyredilmeye devam ediyor. Dizi yavaş yavaş sezon finaline yaklaşırken çalışamayacağı karakterlerle de yollarını ayırıyor. Daha önce dizide Avcı karakterini canlandıran Burak Sevinç şehit olarak diziden ayrılmıştı. Şimdilerde Söz dizisinde yeni bir karakterle daha yolların ayrılacağı söyleniyor. Bu karakterde yine asker cephesinden. Diziden ayrılacağı iddia edilen bu karakterin kim olduğunu canlıtv takipçileri için araştırdık. Bakalım Söz dizisi ile yollarının ayrılacağı iddia edilen bu oyuncu kimmiş?

Söz Dizisinde Yaprak Dökümü Sürüyor!

İki sezondur Star Tv ekranlarında pazartesi günleri adeta fırtılanar estiren ve reytinglerde hep başa oynayan Söz dizisi sezon sonuna yaklaşırken gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği ya da başka projelerde çalıacak oyunculara yol vermek için bazı karakterleri diziden çıkarmaya başladı. Bunun son örneği geçtiğimiz bölümlerde diziden ayrılan Burak Sevinç oldu. Şimdilerde Burak Sevinç gibi seyirci tarafından sevilen bir karakterin daha diziyle vedalaşacağı söyleniyor. Bu karakterin seyirci tarafından sevilen ve sesinin güzelliğiyle dikkatleri çeken Aşık karakteri olduğu iddia ediliyor. Aşık iki sezondur Söz Dizisinde Astsubay Üst Çavuş olarak görev yapıyordu.

Aşık Kimdir?

Söz Dizisi ikinci sezonunda ve hala seyircinin severek seyrettiği askeri projelerden biri. Pazartesi günlerinin fenomen dizilerinden Söz Dizisi’nin özellikle Türkiye’de bu kadar çok sevilmesinin nedenlerinden bir tanesi de yan karakterlerin iyi seçilmiş ve seyirciyi tatmin edecek özelliklerinin olmasıdır. Bu karakterler hem kişilik özellikleriyle hem de askeri anlamdaki görevleri ve performanslarıyla oldukça başarılıdırlar. Bu karakterlerden biri de sesinin güzel olması sebebiyle zaman zaman türkü de seslendiren Sağlıkçı Astsubay Üst Çavuşu Aşık’tır. İki sezondur Söz dizisinde Aşık karakterine deneyimli oyuncu Doğukan Polat hayat vermektedir. Aşık iyi bir nişancı olmasının yanı sıra Yavuz komutanın bilgisine güvendiği bir teknisyendir de. En az bir doktor kadar kadar bilgisi olan ve yaralılara yaptığı ilk müdahaleler ile çok askerin hayatını kurtaran Aşık aynı zamanda mütavazi bir kişiliktir.

Doğukan Polat Kimdir?

1990 tarihinde İstanbul, Üsküdar’da doğmuştur. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Pek Yakında, Mucize ve Hükümet Kadın 2 gibi filmlerde rol almıştır. Nefes Vatan Sağolsun ile başlayan ekran hayatı BKM ile yollarının kesilmesi ile daha da hareketlenmiştir. Son olarak Söz dizisinde yer almış ve çok beğenilmiştir. Akademi 35 Buçuk’da oyunculuk eğitimi almıştır.

09-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar