Stok bölümleri tamamlanan Savaşçı dizisi devam edecek mi?

Stok bölümleri tamamlanan Savaşçı dizisi devam edecek mi?
İki haftadır yeni bölümü yayınlanmayan Savaşçı dizisi devam edecek mi? Berk Oktay dizinin akıbeti hakkında ne açıklama yaptı?

Fox TV'de 5. sezonuyla ekrana gelen Savaşçı dizisi iki hafta önce 99. bölümüyle ekrana gelmişti. İki haftadır yeni bölüm fragmanı da yayınlanmayan dizinin fox.com.tr'da arşiv dizilerine kaldırılması final iddialarını kuvvetlendirmişti. Peki Savaşçı dizisi devam edecek mi? İşte detaylar!

BERK OKTAY'DAN 'SAVAŞÇI' AÇIKLAMASI

Ekonomik olarak zor dönemler geçirdiği iddia edilen Limon Film tarafından hazırlanan Savaşçı dizisi iki haftadır yayınlanmıyor. Dizinin başrolü Yüzbaşı Kağan Bozok karakterine hayat veren Berk Oktay dizi hakkındaki gelişmeleri merak eden takipçilerine şu açıklamayı yaptı;

"İzleyicilerimizden gelen yoğun, haklı sorular üzerine bizlere 99 bölüm boyunca zirvede tutan seyircimize saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Savaşçı adlı dizimiz biz oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde. Kendi adıma ve tüm oyuncu arkadaşlarım adına her birimizin elimizi koyduğumuzu ve sizlerle dizimizi buluşturmak için bizlerinde sabırsızlandığını söylemek isterim. Verdiğiniz destek, sabır ve hoşgörünüz için teşekkür ederim... Saygılar."

SAVAŞÇI DEVAM EDECEK Mİ?

Yayınlandığı ilk günden bu zamana Pazar akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başaran Savaşçı dizisinin akıbeti en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezonlarda da hakkında bir çok iddia ortaya atılan, oyuncularının ödemelerinin aksatıldığı, yapım şirketinin maddi olarak zor günler geçirdiği iddia edilen dizinin iki haftadır yayınlanmaması final iddialarını güçlendirdi. Berk Oktay'ın açıklaması ve Fox TV'nin de diziyi güncel dizilerinin arasından çıkarması, Pazar günü Savaşçı yerine Öğretmen dizisinin yayınlaması akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Savaşçı dizisinin yayından kaldırılıp kaldırılmadığı henüz belirsizliğini koruyor. Berk Oktay'ın da yaptığı açıklamaya bakarsak büyük ihtimalle yapım şirketinin yaşadığı ekonomik problemler dizinin yeni bölümlerinin çekilmesinin önüne geçiyor. Fox TV'nin güncel diziler arasından Savaşçı'yı çıkarıp Arşiv diziler arasına alması da uzun bir süre diziyi ekranda göremeyeceğimizin habercisi gibi.

Savaşçı hakkında yeni gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

13-10-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar