Genç ve Güzel Oyuncu Baba Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Genç ve Güzel Oyuncu Baba Dizisinin Kadrosuna Katıldı
Show Tv ekranlarında yayınlanan ve yeni başlayan dizilerden olan Baba’nın kadrosuna genç ve güzel oyuncu Dilara Aksüyek katıldı.

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve Salı akşamları seyirciyle buluşan ve son olarak 6. Bölümü yayınlanan Baba dizisi ne yazık ki kendisinden bekleneni veremedi. Final yapacak iddialarının eksik olmadığı ve aldığı reytinglerle hayal kırıklığı yaratan dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosu ne yazık ki bu kötü gidişi durduramıyor. Son olarak yayınlanan 6. Bölümde de reytinglerde rakiplerine kıyasla oldukça gerilerde kalan diziye ünlü ve güzel bir oyuncu daha dahil oldu. Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Hakan Kurtaş, Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli ve Beril Pozam gibi iddialı bir kadroya sahip olan Baba dizisinin oyuncu kadrosuna güzel oyuncu Dilara Aksüyek Elif karakteriyle dahil oldu. Salı akşamları yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak otururken dizinin senaryosunu Ekin Atalar kaleme alıyor.

Dilara Aksüyek Baba Dizisinde

Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve Ay Yapım tarafından sezonun ikinci yarısında yayınlanmaya başlayan iddialı dizi Baba’nın kadrosuna güzel oyuncu Dilara Aksüyek dahil oldu. Genç oyuncunun dizide Elif karakterine hayat vereceği ve diziye 7. Bölümden itibaren dahil olacağı öğrenildi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi Salı akşamları ekrana geliyor ve bir ailenin yaşadıklarını konu alıyor. Dram türünde ela alınan dizi yayın hayatına iddialı başladı ancak ne yazık ki bekleneni veremedi ve sezon sonunda final iddialarıyla gündeme geliyor. Dizinin önümüzdeki bölümleri gelecek için akıbetini belirleyecek gibi görünüyor.

Dilara Aksüyek Kimdir?

Son Olarak geçtiğimiz sezon Baş Belası adlı dizisiyle ekran gelen ve bir süre ekranlardan uzak kalmayı tercih eden geleceği parlak oyunculardan Dilara Aksüyek 24 Temmuz 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Dilara Aksüyek Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk projesi olan Evlerden Biri diziyle setlerde yer almaya başlayan genç oyuncu kısa sürede başarılı bir performans göstermiş ve yapımcıların dikkatini çekmiştir. Dilara Aksüyek’in yer aldığı yapımlar arasında

·         Evlerden Biri

·         Merhamet

·         Kadim Dostum

·         Adı Mutluluk

·         Muhteşem Yüzyıl Kösem

·         Mahkumlar

·         İstanbullu Gelin

·         Arıza

·         Baş Belası, bulunmaktadır.

24-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar