Teşkilat 16. Bölüm İzle

Teşkilat 16. Bölüm İzle
Teşkilat 16. Bölüm İzle; 3 Ekim Pazar akşamı 16. Yeni bölümüyle ekrana gelen Teşkilat’ın yayınlanan 16. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Teşkilat 16. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şener, Tuncer Salman, Gürkan Uygun ve Yavuz Bingöl’ün rol aldığı Teşkilat bu akşam saat 20.00’da 16. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizi bu sezon ikinci sezonunun ikinci bölümüyle seyirci karşısına çıkarken geçen hafta yayınlana ilk bölümde seyirciyi ekrana kilitlemeyi ve adeta fırtınalar estirmeyi başarmıştı. Geçen sezon kaldığı yerden devam eden ve yine aksiyon, gerilim ve strateji dolu hikayeleriyle seyirciye doyumsuz anlar yaşan Teşkilat Pazar akşamları yine reytinglerde birinciliği başka yapımlara bırakmayacak gibi görünüyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 16. Yeni bölümünde yine nefesler tutulacak Dizinin 16. Bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarının reytinglerde gün birincisi olan başarılı yapımı Teşkilat geçen hafta yayınlanan 15. Bölümüyle sezonu açmıştı. Aksiyon, gerilim türündeki dizi yayınlanan bölümde seyircyi adeta nefessiz bırakmıştı. Dizinin yayınlanan bölümünde Türkiye’ye zarar vermek isteyen Şirket yeni birini bulmuş ve Türkiye’ye göndermişti. Yıldırım’ın ilk yaptığı ise Doğu Akdeniz’de faaliyet gösteren Türk Sondaj gemisine bomba koyarak patlatmak olmuştu. Bu patlamada Zehra’nın eski eşi Kemal’de hayatını kaybetmişti.

Teşkilat 16. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının efsaneye dönüşemeye başlayan dizisi Teşkilat sezonun ikinci bölümüyle ekranlarda. Dizinin bu akşam yayınlanacak 16. bölümünde yine aksiyon, gerilim ve strateji ile seyirciyi ekrana bağlayacak. Yıldırım’ın planı sonrası Doğu Akdeniz’de sondaj çalışmaları yapan gemide bombalar patlamıştır. Patlamanın ardından denizde çevre felaketi yaşanma riski doğmuştur ve patlama sonrası uluslararası bir araştırma komisyonu kurulmasına karar verilir. Bu komisyonun kararı Türkiye’yi ağır cezalara uğratabilecektir. Öbür taraftan Ceren ekip tarafından yakalanmıştır. Ceren’in vereceği bilgiler patlama için hayati değerdedir. Ceren konuşmak için şart ileri sürerken Serdar’ın durumu her an daha da iyiye gitmektedir. Ekip ise biran önce sondaj gemisine yapılanın bir suikast olduğunu ispatlamak zorundadır. Teşkilat bu akşam yayınlanacak 16. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

03-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar