Teşkilat 26. Bölüm İzle

Teşkilat 26. Bölüm İzle
Teşkilat 26. Bölüm İzle; 12 Aralık Pazar akşamı 26. Yeni bölümüyle ekrana gelen Teşkilat dizisinin yayınlanan 26. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Teşkilat 26. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyübolu, Ezgi Şener, Tuncer Salman ve Gürkan Uygun’un rol aldığı Teşkilat bu akşam saat 20.00’da 26. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve istihbarat teşkilatının içinde yer alan özel bir ekibin ülke için yaptığı mücadeleyi ve fedakarlıkları anlatan Teşkilat özellikle aksiyon ve yeni teknoloji ürünü araçlarla yapılan saldırı sahneleriyle göz kamaştırıyor. Macera, aksiyon ve dram türünde ele alınan dizi pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarının başında gelirken aldığı reytinglerle kanalın da en çok reyting alan yapımı durumunda. Her Pazar akşamı seyirciye keyifli bir macera dizisi izleten Teşkilat bu akşam 26. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında ikinci sezonuyla ekranlara gelen ve Pazar akşamlarının en çok reyting alan yapımı olan Teşkilat her hafta istihbarat dünyasında yaşananları ve Türkiye’nin son dönemlerde yaşadığı bazı olayları hikayeleştirerek seyirciye aktarıyor. Dizinin son bölümünde Libya’da zor durumda kalan ekip kendilerine verilen görevi yüzlerinin akıyla tamamlamışlardır. Öbür taraftan Zehra ve Serdar’da bu görevde ekibe gereken bütün desteği vermişlerdir. Ekibi bundan sonra daha zor görevler beklemektedir.

Teşkilat 26. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TMC Yapım tarafından TRT 1 ekranları için hazırlanan ve Pazar akşamları ekrana gelen istihbarat teşkilatının yaptığı özel operasyonların hikayesini anlatan Teşkilat bu akşam 26. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 26. Bölümünde Libya’da elde edilen büyük başarının ardından Ankara’ya dönen ekibi yeni bir sürpriz beklemektedir. Yıldırım’ın yeni hamlesi hem Nemes’in ilk adımı hem de ekip için zorlu olayların başlangıcıdır. Yıldırım’a karşı büyük bir adım atan ekip kendilerini tüm ülkeyi etkileyecek olayların içinde bulur. Yıldırım büyük planı için ülkeyi kaosa sürükleyecek adımı atmış ve harekete geçmiştir. Tüm bu süreç yaşanırken Serdar’ın ortadan kaybolması ise herkesi derinden endişelendirir. Serdar’ın sağlıklı bir şekilde geri dönmesi için ekibin yeni görevlerinde mutlak başarı kazanması gerekmektedir. Teşkilat bu akşam ekrana gelecek 26. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

12-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar